Kleding

Moederdag: cadeau tips!

By  | 

Moederdag zit er alweer aan te komen; dit jaar worden onze lieve moeders op zondag 11 mei in het zonnetje gezet! Het blijft toch altijd lastig om iets leuks bedenken om te geven aan je mama. Daarom is de tijd aangebroken om eens na te gaan denken over een cadeau voor Moederdag. Om je een beetje op weg te helpen heb ik een aantal tips voor je verzameld!

Verwenpakketten van Rituals

Speciaal voor Moederdag brengen veel merken cadeaupakketten uit. Toch vind ik de producten van Rituals er altijd bovenuit steken. Dit komt vast doordat het merk al jaren bekend is met de natuurlijke en duurzame producten. Mijn favoriete producten zijn nog steeds afkomstig uit de Sunrise collectie, tegenwoordig de Happy Buddha collectie. Ik vind het altijd leuk als ik deze producten voor mijn verjaardag krijg, maar regelmatig koop ik ook Rituals producten om anderen blij te maken!

Rituals my favourite
Rituals: my favourite

De Giftsets van Rituals zijn in diverse soorten en maten te koop en passen dus in elk budget! De pakketten kunnen ook online gekocht en verstuurd worden. En vanaf april is er een speciale nieuwe limited edition verkrijgbaar, waar ik binnenkort meer over ga vertellen.

Kleding shoppen voor mama

Je kan vrouwen altijd blij maken met nieuwe kleren, dus ook je eigen moeder! Neem je moeder gezellig een dag mee uit winkelen of winkel lekker zelf voor haar. Je weet tenslotte waar ze van houdt en waar ze zich prettig in voelt. Heb je niet zoveel tijd om te winkelen? Dan zijn de diverse webshops een ideale oplossing! Neem eens bijvoorbeeld een kijkje op de website van Mona Mode. Hier vind je exclusieve kleding voor de liefste moeders.

Ontspanmomentje

Verwen je moeder met een dagje ontspanning! Een altijd goed cadeau is een tegoedbon van een wellnessresort zoals bijvoorbeeld Zwaluwhoeve. De meeste wellnessresorts bieden Moederdagarrangementen aan en het mooiste is dat je zelf ook mee kan. Zo kan je er dus een fijne moeder-dochterdag van maken.

massage

Genoeg leuke ideeën voor een leuk cadeau voor Moederdag, en als je een beetje verder rondkijkt op Beautyadvies.com, vind je nog veel meer leuke ideeën!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *