Kleding

Musthaves voor de zomer van 2024

By  | 

Het zonnetje begint zich al langzaam te laten zien: de zomer komt eraan! En daar hebben we allemaal heel veel zin in. Tijd om je zomergarderobe alvast eens uit te zoeken en te kijken wat je allemaal nodig hebt voor de aankomende zomer. Zo krijg je er alleen maar extra veel zin in! Om je een handje te helpen, zetten we de musthaves voor de zomer van 2024 op een rij.

Hip zonnebrilkoordje

Een trend die afgelopen jaar al is ingezet is het dragen van een lekker opvallend zonnebrilkoordje. Niet alleen mooi om te dragen, maar ook heel praktisch. Want met zo’n mooi koordje raak je je zonnebril niet meer kwijt! Kies voor een goudkleurig koordje of voor een opvallend printje. Alles mag!

Comfortabele slippers

Wat is er nu fijner dan de hele dag lekker op je slippers rond te lopen? Tegenwoordig zijn er genoeg slippers en sandalen waar je goed mee voor de dag kunt komen. Het is wel belangrijk dat deze slippers of sandalen een goed voetbed hebben als je er langer op rond wilt lopen. En dan kom je toch al snel bij de bekendere merken. Kijk bijvoorbeeld eens in de Slippery webshop met een uitgebreide collectie slippers voor dames. Daar moet je vast en zeker slagen!

Vrolijke bucket hat

De bucket hat is toch wel mijn ontdekking van de afgelopen zomer. Ik ging voor het eerst naar Pinkpop en daar hoort natuurlijk zo’n hoedje bij. Superfijn met de felle zonnestralen! En toen bleek het ook nog eens een trend te zijn en heb ik er zelfs nog meer gekocht. Ik kan het daarom met recht een musthave voor de zomer noemen.

Retro badpak

Jaren geleden wat het echt ‘not done’ om een badpak te dragen, maar afgelopen jaar ben ik er zelf ook aan gaan geloven. De badpakken zijn weer helemaal terug! Ik heb zelf een retro badpak, donkerblauw met witte stippen. Maar er is tegenwoordig zoveel keuze, dat er voor iedereen wel een leuk badpak te vinden is.

Goede zonnebrand

Dit klinkt misschien als een open deur, maar kijk ook even naar je voorraad zonnebrand. Want zodra de zon weer gaat schijnen, heb je dit weer extra vaak nodig. Ik ben zelf een grote fan van all-day zonnebrand en er is natuurlijke zonnebrand verkrijgbaar die minder schadelijk is voor de onderwaterwereld. De Rijksoverheid heeft een pagina met meer meer informatie over de verschillende ingrediënten van zonnebrandcrèmes. Goed om te lezen!

Met behulp van deze musthaves kun je alvast gaan kijken wat je nodig hebt voor de aankomende zomer. Heb jij nog leuke tips? Laat ze achter als reactie!

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *