Accessoires

Najaar 2015/2016: de trends & kleuren

By  | 

Eerder kon je op Beautyadvies.com al uitgebreid lezen over de inhoud van een kleuradvies. Met behulp van een kleuradvies weet jij voortaan exact welke kleurtinten jou laten stralen, inclusief een uitgebreid make-up advies. Maar wat zijn nu de trends en kleuren voor dit najaar? Wij vroegen het Diny van Bekhoven van Style & Color!

Marsala
De kleur marsala was deze zomer al in opkomst, maar deze doet het deze winter ook erg goed. De kleur is vernoemd naar de wijn die in de buurt van de plaats Marsala, op het Italiaanse eiland Sicilië, wordt gemaakt. Het is een dieprode kleur die dit jaar door Pantone is uitgeroepen door kleur van het jaar 2015.

kleding kleur marsala
Voorbeeld kleding & accessoires in de kleur Marsala (bron: Onlystyle.nl)

Olijfgroen
Naast deze kleur is dit najaar de kleur olijfgroen in diverse tinten helemaal in. Een kleur die in het leger natuurlijk wordt gebruikt als camouflagekleur, maar er zijn nog veel meer mooie tinten van deze kleur.

Olijfgroen
Olijfgroen kun je heel makkelijk combineren (bron: Faajihub.com)

Nude kleuren
Kleuren die je deze winter zowel op het gebied van kleding, accessoires als make-up veel ziet zijn de zogeheten nude kleuren. Dit zijn kleuren die verwant zijn aan je huidskleur.

nude
Hoe je nude kleuren kunt dragen (bron: Fashionista.nl)

Hippiekleuren en grafische prints
Dit najaar zijn juist ook de hele felle hippiekleuren uit de jaren ’60 en ’70 in, zoals oranje. Daarnaast zien we ook veel prints met bloemen, foto’s en grafische patronen die lekker mogen opvallen.

bloemenprint
Lekkere felle bloemenprints, niets is te gek (bron: fashionunited.com)

Oversized en overdreven!
Dit jaar mag tenslotte alles lekker oversized en overdreven. Sieraden mogen over de top zijn en de kledingmodellen zijn oversized en volumineus. Denk ook aan lange doorknooprokken, wijde broekspijpen of de lompere mannenschoenen.

oversized sweater
Een lekkere warme oversized sweater (bron: thefashionfoot.com)

Meer weten?
Wil je meer weten over de najaarstrends of wil je een persoonlijk kleur- en stijladvies? Neem dan gerust contact op met Diny van Style & Color door te bellen naar 06-49912929 of gebruik te maken van het contactformulier.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *