Kleding

New York Style = helemaal hot

By  | 

Een van de grootste fashion steden ter wereld is New York. De vrouwen hier hebben stijl en ze zijn niet bang om op te vallen met hun look. Als je geïnspireerd wilt worden voor een nieuwe outfit, dan is het zeker een aanrader om naar de fashion uit New York te kijken. Of kijk eens in de shop van Bulls & Birds naar merken als American Vintage.

New York Style 1
Bron: Pinterest

Casual chique at day time
New York is all about style. Er zijn verschillende wijken in New York en iedere wijk heeft een beetje zijn eigen stijl. In de Bronx is er een andere mode dan in Manhattan. Deze chique stijl is perfect voor overdag als je een lunchafspraak hebt in Manhattan. New Yorkers eten graag buiten de deur. Het kan er ’s zomers lekker warm worden, dus dan wil je lekker luchtig gekleed gaan, maar ook stijlvol. Een korte broek met een colbertje is dan perfect. Kijk voor meer outfit inspiratie eens in de webshop van Bulls&birds. Daar vind je suggesties voor outfits van hun stylisten.

New York Style 2
Bron: Pinterest

Daring outfit
Deze outfit is typisch voor New York ladies. Het is ontzettend vrouwelijk en ook heel flirterig. De doorschijnende BH is iets waar Nederlandse vrouwen niet snel voor zullen kiezen, omdat ze bang zijn voor de reacties van anderen. In New York trekken de vrouwen zich minder aan van de mening van anderen en daardoor zie je hier meer gewaagde outfits.

New York Style 3
Bron: Pinterest

Crop top suit
De crop top is al een echte trend. Hij wordt gedragen met maxi rokken en hoge denim shorts. Het is een trend voor vrouwen die durven. New Yorkse vrouwen zijn al veel gezien in de crop tops en de meest opvallende trend is de crop top suit. Een topje met een bijbehorend broekje.

Welke New Yorkse trend vind jij het leukst?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 33 = 41