Kleding

Verwen je man…met bamboe!

By  | 

Bij de titel van dit artikel zul je misschien raar opkijken, maar wij hebben een tip waarmee je je man vast en zeker zult verwennen. Het gaat namelijk om de bamboe onderkleding van Bamigo! De onderkleding van dit merk zit niet alleen ontzettend comfortabel, maar wordt ook nog eens duurzaam geproduceerd. Meer weten? Lees dan snel verder!

Textiel van de toekomst
Bamboekleding is volgens Bamigo het textiel van de toekomst: het is duurzamer dan katoen, zit comfortabeler en helpt tegen transpireren. De duurzaamheid heeft ermee te maken dat bamboe op natuurlijke wijze tot wel een meter per dag groeit en daarbij geen kunstmatige bewatering nodig heeft. In tegenstelling tot katoen, want voor de productie van één kilo katoen is 10.000 tot 20.000 liter water nodig!

Zeer comfortabel
Dat de onderkleding duurzaam is, is natuurlijk heel mooi, maar het is natuurlijk het allerbelangrijkste dat de kleding ook lekker zit. De bamboe onderkleding van Bamigo is vele malen zachter dan katoen en is anti-transpirerend. En daar profiteer jij natuurlijk ook van als die nare transpiratiegeuren wegblijven! Bamboe absorbeert tot 70% meer vocht dan katoen. Door de kleine microgaatjes kan de bamboestof tot vier keer sneller vocht absorberen en laten verdampen. Dus geen gele transpiratievlekken meer. Vandaar ook de slogan ‘No Sweat’, geen zweet én geen zorgen over gele zweetvlekken!

Voorbeelden bamboe onderkleding
Het oog wil natuurlijk ook wat, dus de bamboe onderkleding van Bamigo ziet er ook nog eens heel stijlvol uit. Bamigo heeft t-shirts met korte en lange mouwen, boxershorts en sokken in de collectie. Hieronder een paar voorbeelden:

bamigo_williams_white1
bamigoboxer_blue2
bamigo_socks_combi gbb

Waar verkrijgbaar?
De bamboe onderkleding is gemakkelijk en snel te bestellen op Bamigo.com. Voor de levering hoef je niet thuis te blijven! Je bestelling wordt namelijk verstuurd in een speciaal ontworpen milieuvriendelijke verpakking die door de brievenbus past.

red-box

Je kunt natuurlijk ook een giftcard cadeau doen, zodat je man zelf onderkleding kan uitzoeken! Maar let op: er is een grote kans dat hij voortaan alleen nog maar bamboe onderkleding wil dragen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *