Make-up

Budget make-up musthaves

By  | 

Vandaag wil ik een paar make-up musthaves behandelen met daarbij een voorbeeld van een goede budget variant. Hier hoef je dus niet je portemonnee voor open te trekken en de producten zijn nog van goede kwaliteit ook!

Nagellak in neon-kleur
Afgelopen zomer waren de neon-kleuren natuurlijk al helemaal hip. Maar ook richting het najaar is het leuk om neon-kleuren te combineren met donkere kleuren. Dan vallen de neon-kleuren extra op! Laatst was ik op het LOOkX event en ik had een nieuwe neon-kleur nagellak op van Miss Sporty. Er werd meteen al een positieve opmerking over gemaakt toen ik net binnen was. Het bewijs dat de nagellak in ieder geval goed opvalt. De nagellak bleef bovendien (met twee lagen) wel vijf dagen helemaal goed zitten! En deze nagellak van Miss Sporty is slechts €1,99!

Je ziet de nagellak op onderstaande foto’s:

nagellak miss sportymiss sporty neon
Miss Sporty Clubbing Colours Quick Dry – kleur 461 – €1,99 (o.a. bij Etos)

Foundation mousse
Er zijn diverse merken die al een foundation mousse hebben uitgebracht. Dit is (zoals de naam al zegt) een luchtige mousse die je aan kunt brengen als foundation. Er zijn diverse duurdere merken die zo’n mousse hebben uitgebracht, maar ik heb een mousse getest van het merk NYC ofwel New York Color. Dit merk is verkrijgbaar bij Kruidvat en de prijzen zijn heel goed te doen. De Smooth Skin Mousse Foundation kost bijvoorbeeld €3,99 voor een potje van 14 gram. En deze prijs doet zeker niet af aan de kwaliteit. Het is een heerlijke zachte mousse die je gemakkelijk kunt aanbrengen en die een goede dekking heeft. Een aanrader dus!

NYC mousse foundation
NYC Smooth Skin Mousse Foundation – Sand beige – €3,99 (Kruidvat)

Langhoudende kleur op je lippen
Wanneer je naar een feestje gaat, wil je niet dat de kleur op je lippen er al na een drankje af is. Daar zijn natuurlijk ondertussen al heel veel soorten langhoudende lippenstiften voor uitgevonden, maar er is ook de zogeheten ‘lipstain’. Dat is eigenlijk een soort stift voor het kleuren van je lippen. Het merk NYC heeft een ‘Smooch Proof’ lipstain in haar collectie die 16 uur zou moeten blijven zitten. De lipstain glanst niet, dus je zou hem eventueel kunnen combineren met een lipgloss, of je kunt juist gaan voor een natuurlijke look. Voor €3,99 heb jij in ieder geval een hele avond lang gekleurde lippen! De kleur die ik heb past bovendien goed bij de hierboven genoemde nagellak.

nyc lipstain
NYC Smooch Proof Lipstain – kleur 495 – €3,99 (Kruidvat)

Al met al genoeg leuke en goede producten voor een kleine prijs!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + = 9