Make-up

Dit zijn 3 topmerken voor vegan make-up

By  | 

Het kan soms lastig zijn om een goede make-up te vinden die aan al je wensen voldoet. En wanneer je het ook belangrijk vindt dat je make-up vegan is, kan dit je zoektocht extra lastig maken. Gelukkig zijn er steeds meer merken die alleen vegan make up aanbieden. Ben je benieuwd wat op dit moment merken zijn die 100% vegan make-up in de collectie hebben? Hier vind je een overzicht van 3 topmerken!

1: e.l.f Cosmetics

Het merk e.l.f Cosmetics is een van de bekendere merken die 100% vegan make up aanbieden. Het merk staat voor make-up van zeer hoge kwaliteit en wordt dan ook veel door professionals gebruikt. Het merk is 100% vegan en cruelty free. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de make-up van dit merk niet op dieren wordt getest. De producten zijn vrij van ftalaten, parabenen, nonylfenolethoxylaten, triclosan, triclocarban en hydrochinon.

2: Inika

Het Australische merk Inika bestaat sinds 2006 en staat inmiddels bekend als een innovatief merk dat grote stappen zet op het gebied van organische make-up. De make-up van het merk is 100% vegan en voor 70% biologisch. Ook wordt er gebruik gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. De producten van Inika zijn ook voorzien van verschillende belangrijke certificaten die aantonen dat de make-up vegan en cruelty free is.

3: PHB Ethical

PHB Ethical is een Brits merk dat na jarenlange research heeft besloten om helemaal natuurlijk te gaan. De make-up is 100% natuurlijk en 100% vegan. Verder probeert het merk zoveel mogelijk biologisch te zijn. De collectie van het merk bestaat uit make-up, skincare en andere verzorgingsproducten.

Het is goed mogelijk om jouw make-up en huidverzorging zoveel mogelijk natuurlijk te houden. Ook wanneer je op zoek bent naar een natuurlijke dagcrème heb je genoeg mogelijkheden. Steeds meer merken kiezen ervoor om 100% natuurlijke ingrediënten te gebruiken!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *