Make-up

Essence Superheroes nagellak

By  | 

Ik was vanochtend in de Kruidvat en daar zag ik de nieuwe Superheroes collectie van Essence, die eigenlijk pas vanaf januari 2014 in de winkels ligt (maar dat is het natuurlijk morgen al). Ik kon de nieuwe collectie niet weerstaan en heb drie nagellakjes gekocht:

20131231_132629
Deze drie soorten nagellak kosten slechts €1,99 per stuk. Ik zal de drie nagellakjes hieronder verder bespreken en ik heb er meteen eentje getest, de nagellak met Oil Silk Effect.

Essence Superheroes Sand Effect nagellak
De eerste variant die ik ga bespreken is de Superheroes nagellak met Sand Effect. Op de foto hierboven is het niet zo goed te zien, maar er zitten een soort zandkorreltjes in de nagellak die zorgen voor een 3d effect. Hieronder zie je dit duidelijker op de foto van Essence zelf:

essence-superheroes-nagellak-sand

Essence Superheroes Thermo Effect nagellak
De Essence Superheroes Thermo Effect nagellak is heel bijzonder, want de kleur van deze nagellak verandert als het warm of koud is. De kleur varieert van fuchsia paars tot helderroze. Wanneer je nagels langer zijn, dan is je nagelbed warm en het uiteinde van je nagels wat kouder, waardoor je een ombre effect zou krijgen. Ik ga deze nog testen en ben heel benieuwd of het werkt!

essence-superheroes-nagellak-thermo effect

Essence Superheroes Oil Silk Effect nagellak
De laatste versie die ik heb gekocht, en vandaag meteen getest heb, is de Essence Superheroes Oil Silk Effect nagellak. Deze nagellak heeft meerdere kleuren namelijk paars, turquoise, goud en olijfgroen. Het heeft een multi-chrome effect met een olie-achtige glans. Het is net afhankelijk van de lichtinval welke kleur het beste te zien is.
essence-superheroes-nagellak-oil-slick-effect

Gebruik wel altijd een base coat voordat je een nagellak aanbrengt. Dat heb ik ook gedaan en daarna twee lagen van de Essence Superheroes Oil Slick nagellak. Hieronder zie je twee foto’s van de nagellak zonder en met flits en dan zijn de kleurverschillen met de verschillende lichtinvallen goed te zien. Wat mij betreft een hele mooi en bijzondere nagellak!

Essence superheroes 2
essence superheroes 1

Naast de nagellakjes die ik gekocht heb, bestaat de Superheroes collectie van Essence nog uit een goudkleurige en zilverkleurig nagellak, een roze nagellak met glitters, drie potjes met glitters die je kunt aanbrengen op je nagels, nagellakstickers, een nagelkwastje, nagellak remover en een leuk tasje om alles in op te bergen, natuurlijk ook met glitters:

Essence-Superheroes

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

34 − = 28