Make-up

Fotoklaar met Revlon make-up

By  | 

Ik kreeg via World of Beauty de kans om een paar mooie nieuwe producten van Revlon uit te proberen. Hieronder lees je er alles over.

Revlon PhotoReady Skinlights Face illuminator
De Revlon PhotoReady Illuminator een gezonde gloed in alle lichtomstandigheden. Je huid oogt egaler door o.a. lichtvangende kristallen. Je kan ‘m recht op de huid dragen om delen te markeren of op te lichten. Maar het kan ook gemixt worden met je foundation (of dragen over je foundation). Het maakt het wat minder “saai” en geeft echt een egale gloed. Verkrijgbaar in 5 tinten waaronder Beach Brons van de Rio Rush Collection!

IMG_1608

Bij gebruik was ik verbaasd door de vloeibaarheid van het product. Ik had het wat dikker verwacht. En de glinstering in de “illuminator” viel ook meteen op. Ik vond het op mijn huid niet mooi om alleen dit de dragen. Dus ik heb ‘m gemixt met mijn foundation. En ik heb ‘m ook over mijn foundation geprobeerd. Het geeft echt een hele mooie finishing touch!

Revlon PhotoReady Kajal™ Intense Eye Liner + Brightener
Dit Revlon oogpotlood belooft te intensiveren en highlighten voor een “smokey look” (oké… I’m curious…). Geef jezelf een trendy look met 1 potlood dat aan 2 kanten een punt heeft met een andere kleur. De donkere kleur geeft je een intense, gedurfde look. De lichte kant licht je ogen op waardoor ze groter lijken. Gebruik beide uiteinden samen voor trendy, zwoele blik. Hij is verkrijgbaar in 4 exotische kleuren met complementerende highlight kant.

Tips voor het gebruik:

• Breng de lichte kleur aan de binnenrand van de onderste wimperlijn aan om je ogen op de lichten.
• Breng daarna de donkere kleur aan op de bovenste wimperlijn voor een volle, intense kleur.
• Voor extra intensiteit, breng het potlood aan op de onderste wimperlijn om hem aan te sluiten op de bovenste wimperlijn in de hoek van je oog.
• Om het helemaal af te maken vervaag je voorzichtig met je vinger de lijnen in de hoek van je oog.

IMG_1606

Het kajalpotlood is fijn in gebruik, en is door de “zachtheid” goed aan te brengen. Het blijft goed zitten gedurende de dag. Ik had alleen de donkere kleur wat intenser verwacht, maar wellicht moet ik ‘m gewoon wat dikker aanbrengen, daar ga ik wel  mee spelen de komende tijd!!!

Leuk weetje over Kajal… het is een eyeliner soort die een rijk, intens kleur effect oplevert en gedragen kan worden op de binnenste rand van het oog. Dit is geïnspireerd door het oude Egypte en Cleopatra.

New REVLON® COLORSTAY™ 16 HOUR EYE SHADOW RIO RUSH COLLECTION
En last but not least, de nieuwe oogschaduw tinten voor een “Rio Rush Look”. Deze oogschaduw belooft zijdezacht en goed mengbaar te zijn. EN.. blijft 16 uur zitten zonder dat het vervaagt of vlekt. Hij is verkrijgbaar in 2 nieuwe lente tinten: “Wild” en “Exotic”.

IMG_1613 IMG_1611

Ik vind het er in het doosje al heel veelbelovend uitzien. Let’s check this out…!!!! Hij blijft in ieder geval echt lang zitten. Ik moet ’s avonds moeite doen om ‘m er af te krijgen. Hij is dus superpartyproof! De kleuren zijn echt intens en het tekeningetje achterop geeft een goede uitleg voor het opbrengen van deze oogschaduw. Ik ben zeker fan!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

33 + = 41