Make-up

Getest: Etos Cracking nagellak

By  | 

Heb jij al ooit gehoord van Cracking nagellak? Het bestaat al een tijdje, maar nog niet iedereen kent het. Ik heb de Cracking Top Coat van Etos getest en deel in dit artikel mijn ervaring!

Wat is Cracking nagellak?
Cracking nagellak betekent letterlijk nagellak die breekt of kraakt. Dit is ook wat de nagellak doet zodra je het op je gelakte nagels aanbrengt. In de nagellak zit een stofje wat niet tegen nagellak, met als reactie het gebroken effect. Het is daarom ook belangrijk dat je onder de cracking nagellak een andere ‘normale’ nagellak aanbrengt, anders werkt het niet. Welke kleur je hieronder aanbrengt kun je zelf kiezen.

Etos Cracking Top Coat
Om jullie te laten zien hoe het precies werkt en hoe het eruit gaat zien, heb ik de zilveren Etos Cracking Top Coat getest in combinatie met zwarte Quick Dry nagellak. Deze flesjes kosten beide slechts €2,49 bij Etos.

etos cracking coat flesjes

Voor het aanbrengen van de Cracking Top Coat heb ik de volgende stappen gevolgd:

  • Ik heb eerst een base coat aangebracht, dit is altijd belangrijk voor het behoud van gezonde nagels.
  • Vervolgens heb ik twee lagen van de zwarte Quick Dry nagellak aangebracht zodat deze goed dekt.
  • Na het drogen van de zwarte nagellak, heb ik de zilveren Cracking Top Coat aangebracht.
  • Tenslotte heb ik een doorzichtige top coat aangebracht zodat het er extra goed op blijft zitten.

Na het opbrengen van de zilveren Cracking Top Coat zag ik het binnen een paar seconden breken. Voor het mooiste effect is het wel belangrijk dat je een dikke laag aanbrengt en dus genoeg nagellak op je kwastje hebt. Schud het flesje even voor gebruik.

Het resultaat
Allereerst een foto van mijn nagels met de zwarte Quick Dry nagellak:

zwarte Quick Dry nagellak

En nu het belangrijkste, het resultaat in combinatie met de zilveren Cracking Top Coat:

resultaat hand cracking nagellak

resultaat crackin top coat

Ik vind het er echt heel gaaf uitzien en het werkt makkelijker dan ik dacht. Ik had verwacht dat ik het meerdere keren op moest brengen voor het goede resultaat, maar het ging eigenlijk in één keer goed! Ik vind de combinatie van zwart met zilver heel erg mooi, maar je kunt iedere gewenste kleur combineren met de zilveren Cracking Coat. Ik heb ook witte nagellak gekocht en een felroze Cracking Top Coat, wat weer heel leuk en fris is voor de zomer.

Deze week 2e Etos nagellak gratis!
Deze week (tot en met zondag 10 november 2013) krijg je de 2e Etos nagellak helemaal gratis! Vandaar dat ik er ook 4 gekocht heb :). Snel nog even naar de winkel rennen dus als je deze gave nagellak ook wilt hebben!

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *