Make-up

Laat je lippen lekker knallen deze zomer!

By  | 

Waar natureltinten en de naturellook steeds populairder worden, zijn daar ook de knallende lippen dit jaar. Je lippen mogen in het oog springen, zelfs bijna uit je gezicht knallen. Heerlijk als we onszelf mogen laten zien en er weer extra kleur op straat komt. Oranje, rood, roze, paars, houd je niet in: het mag allemaal.

livelifegorgeousnl2
bron: lifelivegorgeous

Mijn favorieten
Ik ben zelf een vaste gebruiker van Maybelline New York; Sweet Bordeaux (nr 380). Hij heeft een mooie diepe kleur en blijft lang zitten.
IMG_1698
Nu heb ik er sinds deze zomer een paar nieuwe favorieten bij die ik jullie ga laten zien!

Deborah Milano – Rossetto Milanored Laque (nr 9)
Dit is een gloss, maar een gloss die niet plakkerig aan voelt, een mooie knalkleur heeft en (niet geheel onbelangrijk) echt een aantal uur goed blijft zitten. Shop hem hier.

IMG_1601IMG_1602

Kardashian Beauty En_Joystick lip Lacquer: Rose Parade (nr 313)
WAUW, ik had eerder geen producten van Kardashian, maar was nieuwsgierig naar de “en_joystick”. Het ruikt een beetje naar de kindermake-up van vroeger en ik weet niet zo goed wat ik er van voor moest stellen. Maar wat een fijne lippenstift (als ik het zo mag noemen). Het brengt super makkelijk en secuur op. De geur is helemaal weg als je ‘m op hebt en die kleur! Echt te gek! Daarnaast blijft ie ontzettend lang zitten en moet ik ‘m na een feestje er vaak nog vanaf halen. Echt voor ladies die het leuk vinden om eruit te knallen.

IMG_1603 IMG_1604

Revlon colorburst lip butter: Lollipop (nr 075)
Ik dacht, even iets anders dan altijd rood(tinten). En nu ben ik een rozefan, dus deze lollipop kleur vond ik in eerste opzicht al erg leuk. En dat blijft. Er zit een superleuk glansje in. Ook deze blijft goed zitten (je leest wel dat ik dat erg belangrijk vind). De kleur moet wel bij je passen en ik denk dat ik ‘m in de winter bij een bleek huidje iets minder mooi vind, maar nu in de zomer is ie perfect, fleurig en super vrolijk.

IMG_1599 IMG_1600

Laatste tip
Als je echt voor de knalkleuren gaat op je lippen, houd je dan bij de ogen iets in. Het lijdt de aandacht van je lippen af en mensen raken verward door te veel heftige kleuren, waardoor het een averechts effect heeft.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *