Make-up

Maak kennis met het merk LOOkX

By  | 

Heb jij al gehoord van het beautymerk LOOkX? Ik zal je er meer over vertellen in dit artikel. Ze openen bovendien van 1 tot en met 5 september een pop-up store in Amsterdam, waar je de producten met eigen ogen kunt zien en testen.

Wat is LOOkX?
LOOkX is vooral geen standaardmerk. Het is een onderscheidend merk op het gebied van make-up, huidverzorging en accessoires. De efficiënte verzorgingsproducten van LOOkX zorgen steeds weer voor een mooier resultaat en er worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit en veiligheid van de producten. De make-up en huidverzorgingsproducten worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten uit het beste biotechnologisch laboratorium van Europa en geen enkel product is verdund of opgevuld met vulmiddelen. De formules zijn bovendien dierproefvrij en hypoallergeen. 

De producten van LOOkX worden geproduceerd in Milaan en Montreux, maar de Nederlandse Cindy van der Peet (1976) is het creatieve brein achter het merk. Deze echte zakenvrouw met een passie voor cosmetica verzorgt met haar team de complete productie, marketing en inkoop rondom LOOkX vanuit het hoofdkantoor in Heiloo. Ze reist de hele wereld rond voor inspiratie.

De nieuwe webshop van LOOkX
In juli dit jaar is de nieuwe website van LOOkX gelanceerd, waar je onder andere alle producten van dit merk nog eenvoudiger online kunt bestellen. Er is een verbeterde navigatie en via de ‘Live Chat’ kun je huidexperts op alle werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur vragen stellen. Je vindt er bovendien blogs, adviezen en video’s ter inspiratie.

Website lookx
Een preview van de website van LOOkX

De najaarscollectie van LOOkX
Ieder seizoen is er een nieuwe make-upcollectie van LOOkX en zo is onlangs de najaarscollectie van 2013 en 2014 gepresenteerd. Het is een collectie met contrasten en ik zal deze later in een apart artikel uitgebreider behandelen. Hieronder zie je alvast een aantal producten uit deze nieuwe collectie:

00_TRENDCOLL_WINTR2013_COMPO_1LAAGDe najaarscollectie van LOOkX

De LOOkX pop-up store
Als je meer wilt weten over het merk LOOkX en als je de producten in het echt wilt zien, dan kan ik je zeker aanraden om te gaan kijken bij de unieke pop-up store van LOOkX van 1 tot 5 september aan de Haarlemmerdijk in Amsterdam. Je kunt hier onder andere workshops volgen, producten testen, gratis huid- en make-upadvies krijgen en gebruik maken van speciale pop-up store aanbiedingen. De pop-up store zal op 1 september feestelijk geopend worden door Debbie Zwiers van Beautyscene. Voor meer informatie over de tijdelijke winkel en de verschillende workshops kun je terecht op LOOkX.nl.

Ik ga zelf dinsdag 3 september een kijkje nemen bij de pop-up store van LOOkX in Amsterdam en zal daar uiteraard verslag over uitbrengen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *