Make-up

Nagellak remover met een lekker geurtje!

By  | 

Eerder schreef ik al een artikel over de fijne nagellak remover van Sephora en de goedkopere versie van de HEMA, maar nu heb ik iets gevonden wat echt ideaal is: nagellak remover met een lekker geurtje!

Ken jij dat ook, je hebt mooie nagellak op je vingers, maar na een tijdje wordt het toch echt tijd om deze eraf te halen. Je hebt nagellak remover gekocht, je maakt het potje open en de doordringende lucht van aceton komt je al tegemoet. Je gaat met watjes aan de slag en gooit deze in de prullenbak. Een tijdje later maak je de prullenbak open en de scherpe lucht komt je weer tegemoet. Je vingers en nagels blijven bovendien ook nog een tijdje naar aceton ruiken, wat niet prettig is.

Nagellak removers zonder aceton
Nu zijn er natuurlijk genoeg nagellak removers zonder aceton verkrijgbaar, maar die werken vaak toch net wat minder fijn. Je blijft aan het knoeien met de losse watjes en bent toch weer wat langer bezig met het verwijderen van de nagellak.

De oplossing: handige nagellak remover met een geurtje
Nu is hier een ideale oplossing voor op de markt gebracht, een handig potje nagellak remover met een lekker geurtje! De potjes werken ongeveer hetzelfde als de nagellak remover van Sephora. Er zit een sponsje in met een gaatje waar je je vinger in kunt steken. Hierdoor wordt je nagel vanzelf schoon en je hoeft niet moeilijk te doen met losse watjes.

Je nagels ruiken bovendien heel lekker doordat een geurtje aan de nagellak remover is toegevoegd. Deze nagellak remover is verkrijgbaar in de geuren aardbei, appel, chocolade en citroen. Ik ben persoonlijk helemaal fan van de aardbeigeur, maar dat is maar net waar je van houdt. Hieronder een paar voorbeelden van de potjes:

nagellak remover aardbei
Rapsodi nagellak remover aardbei – €4,95 – Akkacosmetics.nl

nagellak remover chocolade
Rapsodi nagellak remover chocolade – €4,95 – Akkacosmetics.nl

nagellak remover appel
Gabrini nagellak remover appel – €4,95 – Akkacosmetics.nl

Naast de lekkere geur is de remover ook nog eens verrijkt met vitamines en andere bestanddelen om je nagels mooi en glanzend te houden.

Waar verkrijgbaar?
De nagellak remover kost slechts €4,95 per potje dus voor de prijs hoef je het niet te laten. Je kunt ze per drie stuks online bestellen in de webshop van Akkacosmetics.

Ik ben fan!

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *