Make-up

Nieuw bij Kruidvat: MUA make-up

By  | 

Misschien heb je het al gespot, maar sinds deze maand heeft Kruidvat er een nieuw make-up merk bij: MUA ofwel Make Up Academy. Ik ben altijd al een grote fan geweest van de budgetvriendelijke producten van Essence, maar nu heeft Nederland er nog een nieuw merk bij met kwalitatieve producten voor een hele scherpe prijs.

Het merk MUA
Het merk Make Up Academy komt uit Londen en bewijst dat het mogelijk is om kwalitatief goede make-up producten aan te bieden voor weinig geld. De collectie is speels, plezierig, innovatief en kleurrijk en bestaat onder andere uit prachtige poeders, glanzende glosses en tools om de mooiste looks mee te creëren. De producten van MUA zijn verkrijgbaar bij 71 Kruidvat filialen door heel Nederland en sinds maart dit jaar is het merk NYC ook nog eens bij meer filialen verkrijgbaar.

Voorbeelden MUA make-up
Hieronder zie je een paar voorbeelden van producten van MUA en de bijbehorende prijzen, maar er zijn nog veel meer producten, dus ik zou zeggen ga zeker snel eens kijken bij Kruidvat!

3
MUA Poeder Palette – €7,49

SONY DSC
MUA Lip Liners – €1,79 per stuk

SONY DSC
MUA nagellak – €2,49 per stuk

highlighter-closed
MUA Skin Highlighting Powder – €6,99

SONY DSC
MUA Mascara Mega Volume – €4,99

SONY DSC
MUA Wenkbrauw Kit – €5,99

Zoals je al kunt zien is de collectie van MUA zeer breed en de prijzen laag. Ik ga de komende tijd een aantal producten van dit merk testen, hierover lees je later meer op Beautyadvies.com!

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

45 − 41 =