Make-up

Nieuw: magnetische nagellak

By  | 

Ik heb een hele leuke nieuwe soort nagellak ontdekt: magnetische nagellak. Natuurlijk wilde ik deze nagellak meteen testen en in dit artikel zal ik je precies vertellen hoe het werkt!

Wat is magnetische nagellak?
Magnetische nagellak is een nagellak waarin magnetische deeltjes verwerkt zijn. Wanneer je hier een magneet boven houdt, zullen de magnetische deeltjes zich gaan verspreiden omdat ze door de magneet in een bepaalde richting getrokken worden. Dit geeft een heel mooi effect wat kan variëren van streepjes tot hoekjes of stipjes. Het effect is afhankelijk van de soort magneet en er zijn ook magneetpennen verkrijgbaar waarmee je zelf een effect kunt creëren.

Magnetische nagellak van Essence
Ik heb zelf magnetische nagellak van het merk Essence gekocht. De nagellak heet Nail Art Magnetics en je kunt hier een losse Nail Art Magnet bij kopen die verkrijgbaar is in verschillende soorten. Hieronder op de foto’s zie je de nagellak en de magneet. De magneet is al een beetje vies van het testen.

magnetische nagellak essence nagellak magneet

Hoe werkt het?
Het werkt eigenlijk heel eenvoudig, maar je moet het wel een paar keer testen voordat het helemaal goed gaat. Je brengt een stevige laag nagellak aan op je nagel. Vervolgens plaats je de magneet tegen je nagelriem en zorgt ervoor dat deze een klein stukje boven je nagel staat. Vervolgens houd je dit 15 seconden zo vast en het effect is op je nagel gecreëerd. Zo doe je dit voor iedere nagel.

magneet essence gebruik

Het resultaat
Hieronder zie je op de foto het resultaat van de magnetische nagellak en de magneet die ik heb gekocht. Mooi toch?

magnetic nagellak review

Wat kost het?
De nagellak kost slechts €1,99 en de magneetjes kosten €1,79 per stuk bij de Kruidvat. Er zijn verschillende andere kleuren en magneetjes met andere effecten verkrijgbaar, zoals je op onderstaande foto ziet.

essence magnetic

Ik vind het echt een mooi effect geven en het is zeker de moeite waard om eens te testen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *