Make-up

Review: Missha Signature BB Cake

By  | 

Op televisie zie je nu veel reclames voorbij komen over de ‘nieuwe’ uitvinding op make-up gebied: Cushion Foundation van merken zoals L’oréal Paris en Lancome. Maar ik heb hier bijna twee jaar geleden al een review over geschreven. De webshop BBcreamshop.eu heeft namelijk al heel lang BB Cushions van Innisfree in het assortiment. Maar nu hebben ze weer iets nieuws: BB Cake, de nieuwste trend uit Zuid-Korea. Ik was benieuwd en heb het getest!

BB Cake

Wat is een BB Cake?
Een BB Cream of Cushion geeft een lichtere, natuurlijke dekking. De BB Cake is meer een romige cream en kun je het beste vergelijken als een combinatie tussen een BB Cream en een concealer. Het geeft een zwaardere dekking, maar zorgt ervoor dat je je natuurlijke uitstraling behoudt.

Missha Signature BB Cake
De BB Cake die ik getest heb is de Missha Signature BB Cake die verkrijgbaar is bij BBcreamshop.eu. Deze BB Cake heeft een hele chique verpakking die meteen opvalt!

1409204286_l1

Niet alleen de verpakking is uniek, maar de inhoud ook. De BB Cake zorgt voor een semi-matte uitstraling, blijft tot wel 12 uur zitten en hydrateert en controleert de talgproductie. Met SPF50 biedt het ook nog eens een hoge bescherming tegen de zon. En dat is nog niet alles: de BB Cake camoufleert bijna alle oneffenheden en vervaagt plekjes en huidverkleuringen zodat je huid er gezond uit ziet. Het beschermt de huid bovendien tegen vroegtijdige huidveroudering.

De BB Cake is in drie kleuren verkrijgbaar: Light Beige, Natural Beige en Milky Beige. Ik heb Natural Beige getest, aangezien dit voor mij ook de juiste kleur was voor de BB Cushion variant.

1454497145-signaturecakecolors

Review BB Cake
En nu natuurlijk mijn eigen ervaring met deze nieuwe uitvinding op het gebied van make-up. De verpakking viel mij meteen al op toen dit product op de Facebook pagina van BB Cream Shop voorbij kwam. Het heeft echt een hele mooie uitstraling en het is handig dat er een kussentje bij zit voor het aanbrengen van de make-up. Hieronder zie je een aantal foto’s van de BB Cake.

bb cake 1 bb cake 2 bb cake 3
En dan nu natuurlijk mijn ervaring met het product zelf. Zoals er wordt aangegeven is het product wat ‘zwaarder’ dan een BB Cream of BB Cushion, waardoor het ook een betere dekking geeft. Dat merk ik meteen bij het aanbrengen. Door middel van het sponsje kan ik het heel makkelijk verdelen over mijn gezicht, dus ik zou ook zeker aanraden om altijd dit sponsje te gebruiken. Hieronder zie je het resultaat van de BB cake: geen enkele oneffenheid te zien en ik behoud een natuurlijke uitstraling.

DSC_1067

De BB Cakes kosten €26,95 per stuk, maar er zit zelfs meer in dan in de BB Cushions. De BB Cake bevat namelijk 30 gram, waar de meeste BB Cushions 12-15 gram bevatten. Er zijn bovendien navullingen verkrijgbaar voor €15,95. Ik vind dit product zeker zijn geld waard en zal het regelmatig gaan gebruiken!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 1 =