Make-up

Review Truly Yours box – augustus 2013

By  | 

Eerder heb ik al een review aangekondigd van de Truly Yours beautybox. Er zijn tegenwoordig verschillende beautyboxen, maar de Truly Yours box onderscheidt zich door de luxe merken, niche brands en cultklassiers. Voor €14,95 per maand krijg je maandelijks een box en je krijgt nu €5,- korting op je eerste box. Kijk op Trulyyours.nl voor meer informatie.

Truly Yours box augustus 2013
Om jullie een indruk te geven van de inhoud van de Truly Yours box zal ik in dit artikel de inhoud laten zien van de Truly Yours box van de maand augustus.

Truly Yours Box augustus dicht

De box heeft dezelfde kleur als de Waat beautybox waar ik vorige maand een review over geplaatst heb, maar deze is mat van kleur wat ik persoonlijk wat mooier vind. De binnenkant is bovendien helemaal bekleed met zwart wat je op de volgende foto kunt zien:

Truly Yours box augustus open

De zwarte bekleding en de zwarte snippers aan de binnenkant zorgen ervoor dat de producten qua kleur extra goed opvallen zoals je op de volgende foto zult zien. Er zit een kaartje bij met een korte beschrijving van de producten inclusief de prijzen. Tijd voor de onthulling van de inhoud:

Truly Yours box augustus producten
Het is een goedgevulde box met vijf verschillende producten. Ik zal deze producten hieronder verder behandelen.

Cattier-Paris hydraterende body lotion – €10,15 voor 200 ml (fullsize)

Truly yours box cattier bodylotion
Toen ik de box opende rook ik meteen een ontzettend lekkere geur. Een mix van thee- en citrusvruchten. Het was de geur van deze bodylotion van Cattier-Paris, een nieuw merk op de beautymarkt. Het is een body lotion zonder parabenen, siliconen en aluminiumzouten. Het hydrateert en regeneert de huid. Verrijkt met exfoliërend papaya-extract en witte thee met anti-oxidante werking, bevordert de body lotion de celvernieuwing en maakt de huid zacht en soepel. Alleen de geur al vind ik superlekker, en ik ben heel benieuwd hoe hij aanvoelt op de huid!

Colgate Maxwhite One Luminous – €4,39 voor 75 ml (fullsize)

Truly Yours colgate maxwhite

Ik ken deze tandpasta zelf nog niet en vind €4,39 voor een tube tandpasta best veel, maar als ik het product moet geloven zou het echt moeten zorgen voor wittere tanden. Hier zorgen de schuimtechnologie en whitening-ingrediënten voor. Heb jij al ervaring met deze tandpasta? Laat het mij weten in een reactie. En ik ga hem natuurlijk de komende tijd ook nog testen (als mijn andere tube tandpasta op is).

Glamglow Youthmud Tinglexfoliate Treatment – miniatuur van 15 ml, full size 50 gram kost €49,95

Truly Yours Glamglow masker
Deze tube ziet er al heel glamorous uit. Ik had ook niet verwacht dat er een masker in deze tube zou zitten, eerder een foundation of andere soort make-up. Maar het is een masker met groenetheebladeren, zeeklein en vulkanische materialen. Een facial in een tube. Ik ben benieuwd!

Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick – €7,95 75 ml (fullsize)

Truly Yours golden rose lippenstift

Deze lipstick ziet er heel netjes uit in het goudkleurige doosje en het mooie omhulsel. Maar de kleur zelf is ook echt heel mooi dieproze. Het is een romige en verzorgende kleur voor je lippen met vitamine E.

Weleda Shampoo – Travelsize 18 ml, fullsize kost €10,16 voor 200 ml

Truly Yours Weleda shampoo

Het laatste product is een miniatuur shampoo van het merk Weleda. Weleda staat bekend als een heel goed en natuurlijk merk. Dit is een milde shampoo met pluimgierst voor frequent gebruik. De kleine tube is heel handig om een keer mee te nemen op vakantie!

Conclusie Truly Yours Box
Al met al is de Truly Yours box een hele mooie beautybox met hele diverse producten van goede merken. De merken zijn voor mij nog niet allemaal bekend maar dat maakt het extra leuk om ze uit te testen! Kijk voor meer informatie over de box op de website van Truly Yours.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *