Make-up

Review WAAT Beauty Box – augustus 2013

By  | 

Eerder heb ik een review geschreven over de WAAT Beauty Box van de maand juli. Dit is een maandelijkse beauty box met 5 trendy en hoogstaande producten voor €14,95 per maand, inclusief verzendkosten. We zijn weer een maand verder en in augustus is ook weer een leuke box uitgekomen. Ik ga de inhoud weer met jullie delen zodat jullie een indruk krijgen van de box.

Wil je nog meer weten? Kijk dan op Waatbox.nl en like de Facebook pagina van de Waat Box om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten.

WAAT Beauty Box augustus 2013
De box van deze maand vind ik er aan de buitenkant nog veel leuker uitzien dan vorige maand (vorige maand was het een roze box). Het is een box in een frisse mintkleur met een vrolijk motief:

waat box augustus buitenkant

Net zoals vorige maand is dit ook weer een leuke box om bijvoorbeeld iemand cadeau te doen! De binnenkant is gevuld met roze snippers, roze vloeipapier en een blaadje waarop staat beschreven wat de producten zijn.

waat box augustus binnenkant

En nu is het weer tijd om de inhoud van de box te onthullen:

20130907_131557
Zoals je ziet is de box gevuld met een 5 make-up en verzorgingsproducten. Ik zal de producten hieronder bespreken.

Rimmel Lycra Pro Professional Finish – 421 Clearly Clear – €6,99

waat box rimmel nagellak

Het eerste product is er meteen al één die ik goed kan gebruiken. Het is namelijk een topcoat nagellak van Rimmel. Het is een Lycra Pro professional finish en volgens het etiket zou de nagellak tot 10 dagen lang moeten blijven zitten. Ik ga het binnenkort eens testen!

Rimmel Blush – 004 Pink Rose – €4,95

waat box rimmel buitenkantwaat box augustus rimmel binnenkant

Het tweede product is een rose zijde blush van Rimmel. Ik vind het een hele mooie zachte kleur die niet te veel zal opvallen maar wel een mooie aanvulling zal zijn op de make-up. De vorm van de kroon in het doosje van de blush zorgt ervoor dat deze er extra chique uitziet.

Estée Lauder DayWear – gemiddeld €17,95

waat box estee lauder

Iedereen kent natuurlijk het merk Estée Lauder wel. Ik vind het merk persoonlijk vrij duur, maar het staat wel garant voor hele goede kwaliteit. En zeg nu zelf, dit potje ziet er toch alleen al supermooi uit! In de box van deze maand zaten verschillende producten van dit merk en ik heb de DayWear Advanced Muli-Protection Anti-Oxidant crème gekregen. Een dagcreme die ik zeker zal gaan gebruiken! Het potje van 15 ml is ook een ideale maat om mee te nemen op vakantie, niet te veel en niet te weinig.

Elizabeth Grant Gentle Cleanser – gemiddeld €27,95

waat box augustus Elizabeth Grant

Naast het product van Estée Lauder zit er nog een product in de box van een duurder merk, namelijk Elizabeth Grant. Het is een ‘Biocollasis Complex Advanced Cellular Age Defense Gentle Cleanser’. Vraag me niet waar het allemaal voor staat, maar het lijkt in ieder geval een heel goed product om de huid van je gezicht te reinigen.

SO..? Shop till u drop bodyfragrance – €1,50

waat box augustus so shop till you drop

Het laatste product lijkt op een deodorant, maar het wordt een bodyfragrance genoemd ofwel voor je hele lichaam. Het heeft een subtiel zoet en fris geurtje en hiermee heb je in principe geen parfum meer nodig. De verpakking van 50ml is bovendien handig om mee te nemen in je tas. Voor €1,50 is dat natuurlijk een koopje!

Conclusie Waat Beauty Box augustus
De box is weer totaal anders gevuld dan afgelopen maand en dat maakt het extra leuk! Ik kan eigenlijk alle producten wel goed gebruiken en testen. Wat vinden jullie van de inhoud en wat is het leukste product? Laat het achter in een reactie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 5 =