Make-up

Nagellak met parfum

By  | 

Ik zag een bericht voorbij komen van World of Beauty over nieuwe nagellak met parfum van het merk Revlon, en dat maakte me meteen nieuwsgierig. Nagellak heeft natuurlijk een vrij typische doordringende geur bij het aanbrengen en ik vroeg me af hoe het mogelijk zou zijn om hier parfum aan toe te voegen. Let’s put it to the test!

Revlon Scented Nail Enamel
Het merk Revlon bestaat al ruim 80 jaar en heeft zich altijd bewezen als een creatief en innovatief merk met betaalbare producten van goede kwaliteit. Revlon wordt over de trends, producten en kleuren geadviseerd door de bekende visagiste Gucci Westman. Deze zomer heeft Revlon nieuwe kleuren Scented Nail Enamel nagellak toegevoegd aan de collectie. Zodra de nagellak opgedroogd is, komt er een parfumgeur vrij door de oliën die eraan toegevoegd zijn. Iedere kleur ruikt weer anders.

De collectie
De Revlon Scented Enamel nagellak is onder andere verkrijgbaar bij World of Beauty voor €8,95 per flesje. Hieronder zie je de kleuren die op dit moment verkrijgbaar zijn.

Revlon african tea rose
African Tea Rose 060

Revlon beachy
Beachy 110

Revlon Bordeaux
Bordeaux 090

Revlon China Flower
China Flower 080

Revlon Lime Basil
Lime Basil 075

Revlon Surf Spray
Surf Spray 050

Review Revlon Scented Nail Enamel – Surf Spray
Ik was heel benieuwd naar deze nagellak met parfum en heb daarom de Surf Spray variant getest.

Het flesje
Ik vind het flesje er heel leuk en chique uitzien door de ronde dop. Deze ronde dop vind ik bovendien heel prettig om vast te houden tijdens het aanbrengen van de nagellak. Ik zag meteen al in het flesje dat de kleur een hele mooie glans heeft. Het flesje bevat 11,7 ml nagellak.

20140905_171655

Het aanbrengen
Ik gebruik normaal gesproken altijd een base coat voordat ik een nagellak aanbreng, maar ik dacht dat dat in dit geval misschien invloed kan hebben op de uiteindelijke parfumgeur. Daarom heb ik geen base coat gebruikt bij het testen. Ik had, misschien mede door het ontbreken van de base coat, wel echt drie lagen nodig voordat de nagellak goed dekte. Maar de nagellak droogt wel lekker snel, dus dat was niet zo erg. Het smalle kwastje zorgt ervoor dat ik de nagellak nauwkeurig en zonder knoeien aan kan brengen. Hieronder het resultaat op de foto.

20140905_171802

20140905_172122

De kleur
Zoals ik in het flesje al zag, heeft de nagellak een hele mooie glans. Het is een frisse blauwe kleur en in het licht neigt de kleur wat meer richting turquoise. Ik vind de kleur zowel leuk voor de zomer als voor de winter.

De geur
Ik rook natuurlijk meteen aan het flesje nagellak toen ik hem openmaakte, maar dat was eigenlijk alleen de typische nagellak geur. Zoals in de omschrijving ruik je het pas als de nagellak opgedroogd is. De parfumgeur kwam eigenlijk al vrij snel vrij na het aanbrengen. Het is een hele frisse parfumgeur die de hele dag blijft hangen. De volgende dag ruik je het niet meer, maar je kunt dan natuurlijk een nieuw laagje aanbrengen.

Deze nagellak en andere kleuren kun je kopen bij World of Beauty. Ik vind de parfumgeur een hele leuke nieuwe dimensie geven aan de nagellak en ik ben heel benieuwd naar de andere kleuren en geuren!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *