Make-up

Trind Caring Colors nagellak – najaar 2013

By  | 

In een eerder artikel heb ik de verzorgingsproducten van het merk Trind al uitgebreid behandeld en de leuke winactie waarbij je vijf keer kans maakt op een set met deze producten loopt nog tot en met maandag 16 september. Maar nu wil ik jullie ook de leuke nieuwe najaarscollectie laten zien van Trind. Het gaat hierbij om de 6 nieuwe kleuren in de Caring Colors collectie.

Caring Colors collectie
De Caring Colors van Trind zijn speciaal ontworpen om je nagels mooi te houden. Het is natuurlijk ideaal wanneer je je nagels eerst behandelt met de verzorgingsproducten van Trind, om ze vervolgens mooi te lakken met de Caring Colors. Deze zorgen ervoor dat je nagels verzorgd worden en in optimale conditie blijven. De combinatie van de verzorgingsproducten en de nagellak zorgt voor de beste resultaten. Dit komt mede door de toevoeging van speciale ingrediënten aan de nagellak zoals Acrylates Copolymer, Dimethiconol, Dimethyl Oxobenzo Dioxasilane en Mercaptopropionic Acid zullen unieke resultaten worden bereikt!

Najaarscollectie Caring Colors
Er zijn inmiddels al meer dan 70 kleuren verkrijgbaar binnen de Trind Caring Colors collectie, en speciaal voor dit najaar heeft Trind 6 nieuwe kleuren uitgebracht. Hieronder zie je deze nieuwe najaarskleuren met de bijbehorende namen.


194-Site-Beauty-of-Nature

Vooral de Emerald Swirl en de Flamingo Pink vind ik persoonlijk heel mooi. Ik heb de nieuwe collectie zelf ook en de flesjes nagellak zien er ‘in het echt’ zo uit:

Trind Caring Colours najaar 2013

Trind gebruikt voor alle verzorgingsproducten en de nagellak dezelfde flesjes en dat zorgt voor een mooi geheel. Ik heb de groene Emerald Swirl Caring Color al een keer getest en deze nagellak heeft een hele mooie glans:

trind caring colour green

Het zijn allemaal hele mooie en warme kleuren voor het najaar en voor ieder zit er wel wat wils bij. Welke kleur zou jij kiezen? Laat het achter in een reactie!

Waar kun je ze kopen?
Je kunt de producten van Trind kopen bij diverse drogisterijen zoals Etos, DA en Douglas. De verkoopprijs is €9,95 per flesje nagellak.

Doe mee aan de Trind winactie!
Vergeet je niet om nog mee te doen aan de leuke winactie van Trind? Dit kan nog tot en met maandag 16 september.

Klik hier om mee te doen >>

Winactie Trind

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *