Make-up

Trind Limited Edition nagellak – voorjaar / zomer 2014

By  | 

Eerder heb ik natuurlijk al een uitgebreid artikel geschreven over mijn favoriete producten voor mijn nagels, namelijk de nagelproducten van Trind. Nu heeft het merk 6 gelimiteerde kleuren nagellak uitgebracht die ik jullie ga laten zien!

Beauty & the Beach collectie
De nieuwe Limited Edition collectie nagellak van Trind heet de Beauty & the Beach collectie. Het zijn Caring Colors, wat betekent dat ze niet alleen je nagels een kleurtje geven, maar deze ook verzorgen en versterken. In combinatie met de andere nagelverzorgingsproducten van Trind blijven je nagels altijd in topconditie.

De Beauty & the Beach collectie bestaat uit 6 frisse en opvallende tinten die helemaal passen bij de trends voor het aankomende voorjaar. Hieronder zie je de kleuren op een rij:

Trind zomerkleuren 2014

De kleuren zijn een mix van funky, trendy tinten en conventionele tinten, aldus Marlous de Wit – Williamson, Marketing Manager bij Trind. Hieronder zie je de kleuren op een rij met een korte omschrijving van iedere kleur.

CC198 Appletini
Appletini – levendig groen met een zeer subtiele glinstering

CC199 Mint Julep
Mint Julep – prachtig turquoise die doet denken aan tropische stranden

CC200 Surf's Up
Surf’s Up – diep, parelmoer blauw

CC201 Mellow Yellow
Mellow Yellow – zeer zonnig geel

CC202 Burst my Bubble
Burst my Bubble – girly bubblegum roze

CC203 Miss O'Hara
Miss O’Hara – zeer verzadigd scarlet roze

Deze kleuren zullen vanaf komende maand voor €10,12 per stuk verkrijgbaar zijn bij diverse drogisterijen zoals Etos, DA en Douglas, Volg Trind op Facebook of kijk op de website van Trind om op de hoogte te blijven van de nieuwe producten.

Review Mint Julep
Natuurlijk kon ik het niet laten om deze nieuwe collectie nu al te testen, ook al is het voorjaar nog niet begonnen. En zo kan ik ze natuurlijk ook alvast aan jullie laten zien! Hieronder zie je een foto van de 6 kleuren nagellak:

Trind Colors lente nagellak

Ik heb de Mint Julep variant getest, het laatste flesje op de foto, en het resultaat ziet er zo uit:

Trind Caring Colors mint

Het is echt een hele mooie, frisse kleur die makkelijk aan te brengen is en goed blijft zitten. Ik heb wel eerst een base coat aangebracht, dit zorgt ervoor dat je nagellak beter blijft zitten en het voorkomt het verkleuren van je nagels.

Ik krijg nu al zin in de zomer met al deze frisse kleuren! Wat vinden jullie het leukste kleurtje? Laat het achter in een reactie!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *