Make-up

Maak kennis met World of Beauty

By  | 

Een paar weken geleden kon je al op onze Facebook pagina zien dat we aanwezig waren bij een bloggersdiner van World of Beauty waar onder andere de enige echte Mari van de Ven aanwezig was. Heel gaaf om hem te ontmoeten en hij maakte met iedereen even een praatje. Het is echt een gezellige, aardige man met heel veel liefde voor zijn vak! Vervolgens kwamen we World of Beauty en Mari van de Ven ook nog eens tegen op de Huishoudbeurs. Maar nu wordt het natuurlijk tijd om jullie ook meer te vertellen over de leuke webshop World of Beauty, de favoriete webshop van Mari!

header world of beauty 2

Beautyproducten én -tips
World of Beauty is een hele uitgebreide beautywebshop met producten voor je haar, make-up, huidverzorging, accessoires en nog veel meer. Het zijn stuk voor stuk favoriete producten van Mari van de Ven van bekende merken zoals amika, Rimmel, CHI en Kardashian Beauty. Wat ook een heel leuk nieuw merk is in de webshop is Tilly’s, het merk van de bekendste nagelstyliste van Nederland. Er zijn inmiddels al meer dan 150 kleuren nagellak verkrijgbaar!

header tilly

Maar naast het zeer uitgebreide assortiment kun je bij World of Beauty ook terecht voor tips en advies van Mari, dat maakt World of Beauty extra bijzonder. Mari is regelmatig zelf online om al je beautyvragen te beantwoorden.

Op de Facebook pagina van World of Beauty krijg je bovendien ook handige beautytips, updates over de nieuwste producten én je kunt meedoen aan leuke winacties, dus zeker even liken als je op de hoogte wilt blijven!

Reviews producten World of Beauty
De komende tijd zul je diverse reviews zien op Beautyadvies.com van producten die verkrijgbaar zijn op Worldofbeauty.nl. Op die manier kunnen we jou ook laten zien wat de producten zijn en hoe ze werken. Denk bijvoorbeeld aan de Beauty Pillow en de Tanning Spray van Marc Inbane.

beauty pillow
Slaap je mooi met de Beauty Pillow

marc inbane
De tanning spray van Marc Inbane

Win je aankoopbedrag terug!
Deze maand heeft World of Beauty een hele leuke actie. Je maakt namelijk de hele maand maart kans om je volledige aankoopbedrag terug te winnen. Uit alle aankopen op Worldofbeauty.nl wordt een winnaar geloot.

maart aankoopbedrag terug

Zeker even een kijkje nemen dus in deze webshop voor alle beautyliefhebbers!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *