Nagellak

De nieuwe zomernagellak van Trind!

By  | 

De winter is nauwelijks voorbij en we kunnen nu al niet wachten tot het weer zomer is! En daar werken de vele nieuwe zomercollecties die nu al uitgebracht worden aan mee. Zo is er de nieuwe collectie nagellak van Trind voor het voorjaar / de zomer van 2016: Riviera Life. Mooie warme kleuren met een vrolijke twist!

Ga mee naar de Franse Riviera
Met deze nieuwe collectie neemt Trind je mee naar de Franse Riviera. Hier kun je heerlijk genieten van alles wat met de zomer en vakantie te maken heeft: zon, zee en strand, maar ook een wandeling door de prachtige lavendelvelden en een bezoek aan idyllische stadjes zoals Nice en Saint-Tropez. De Limited Editions collectie Riviera Life bestaat uit 6 kleuren die je hieronder kunt zien op de foto. Het is Caring Color nagellak, wat betekent dat ze je nagels niet alleen voorzien van een kleur, maar ook verzorgen en versterken.

zomernagellak trind

Van links naar rechts zijn het de volgende kleuren:

  • Summer Cloud: een trendy, maar draagbare zachte witte kleur. Met deze kleur heb je direct een verzorgde, gemanicuurde look.
  • Oh Bardoti: een zachte roze kleur die extra mooi staat bij een zongebruinde huid. Een mooie kleur die niet al te veel opvalt.
  • Tropezian Sunset: deze kleur valt juist wel heel erg op! Een vrolijke, felle kleur die helemaal bij de zomer past.
  • Meet me in Nice: een scarlet roze kleur, die ook mooi is op je teennagels. Voor alle leeftijden!
  • Lavender Fields Forever: een bijzondere, energieke kleur die doet denken aan de prachtige lavendelvelden in Florence en heel makkelijk te combineren is.
  • Mediterranean Sea: een stoere, donkerblauwe kleur die juist lekker opvalt in de zomer!

Review zomercollectie Trind
We waren natuurlijk ontzettend nieuwsgierig naar deze nieuwe collectie en we hebben deze meteen getest! Hieronder zie je een aantal foto’s van de nagellak.

DSC_1055
De hele Rviera Life collectie

meet me in nice
Meet me in Nice

lavender fields forever
Lavendel Fields Forever

DSC_1064
V.l.n.r. Summer Cloud, Oh Bardoti, Tropezian Sunset & Mediterranean Sea

Het is een hele frisse collectie met voor ieder wat wils. We hadden verwacht dat Summer Cloud en Oh Bardoti wat meer zouden dekken na twee lagen, maar het is ook wel weer mooi dat ze juist een beetje doorschijnend zijn. De favoriet is Lavender Fields Forever, wat echt een bijzondere kleur is! Met twee lagen heb je meer dan voldoende dekking en de nagellak blijft heel goed zitten. En dan is het ook nog eens verzorgende nagellak!

De flesjes nagellak uit deze collectie kosten €10,12 per stuk en zijn onder andere verkrijgbaar bij Etos, DA en Douglas. Welke kleur is jouw favoriet? Laat het achter in een reactie!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 54 = 60