Nagellak

Een fel kleurtje of juist basic: dit zijn de nageltrends van 2021

By  | 

Ben je ook zo dol op nagellak? Dan ben je vast en zeker benieuwd naar de trends dit jaar. De zomer zit er helaas alweer op, maar we hebben nog genoeg om naar uit te kijken in 2021. Want zeg nou zelf, mooi gelakte nagels maken je outfit pas écht af toch? Helemaal wanneer je nagellak perfect aansluit bij je outfit en sieraden. Het fijne aan nagellak is dat je dit het hele jaar door kunt dragen en kunt aanpassen op de seizoenen. Zo hebben we in de zomer natuurlijke felle kleuren gezien, terwijl we in het najaar voor mildere kleuren zullen gaan. Wil je graag nieuwe gel nagellak kopen? Check dan snel de trends van nu!

De nieuwe French manicure

De French manicure, wie kent hem niet? De originele French manicure hebben we ongetwijfeld allemaal wel vaker gedragen. Het is dan ook een echte klassieker. Een zachtroze nagel met een dunne witte rand. Ook in 2021 is de French manicure weer helemaal hot, maar dan vooral de variant met een wat apartere rand. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Zo kun je gaan voor verschillende felle kleuren: de ene nagel een rood randje, de andere nagel een geel randje en weer een andere nagel een blauwe rand. Alles mag en alles kan. Daarnaast is ook de omgekeerde French manicure populair. Dan bevindt het perfecte gekleurde randje zich dus niet bij de top van de nagel, maar bij de nagelriem. Ook hierbij kun je voor alle kleuren gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi gouden randje voor de feestdagen?

Fifty shades of nude

Heb je vaker zin in een minder opvallend kleurtje? Dan zit je dit jaar helemaal goed, want subtiele nude kleuren zijn weer helemaal in. De afgelopen jaren is de nude kleur steeds populairder geworden, maar met name dit jaar is het een hele grote hit, en al helemaal in het najaar. Het is dan ook niet gek dat beige, nude en bruine tinten steeds meer het straatbeeld en onze Instagram feeds overnemen. Deze neutrale kleuren passen bij iedere huidskleur en vormen een mooie combinatie met gouden sieraden. Ook nude nagels met een klein detail zijn een echte trend. Door een klein detail, zoals een wit hartje, toe te voegen geef je je nude nagels een leuke en originele twist.

Pasteltinten van Yinger Cosmetics

Tot slot zijn er nog de geliefde pasteltinten. Vind je een felle kleur op je nagels soms net iets te heftig? Ga dan voor een mooie nagellak in pastelkleur. Dit is een zeer populaire trend op het moment. Je kunt ervoor kiezen om alle nagels in dezelfde kleur te lakken, maar nog leuker is het om verschillende kleuren met elkaar te combineren. Eén van de meest geliefde pastelkleuren bij Yinger Cosmetics is toch wel lila, vanwege de frisse en zachte uitstraling.

Voor welke trend ga jij dit jaar? Laat je nog verder inspireren door Yinger Cosmetics en haal alles in huis om zelf je perfecte nagels te creëren!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 9 =