Nagellak

Winternagellak van Trind!

By  | 

Ik ben helemaal geen wintermens, ik vind het veel te koud en blijf dan liever binnen met een kop warme chocolademelk. Maar de gezellige kerstperiode, de glitter & glamour en de mooie winterse kleuren qua make-up en kleding vind ik dan wel weer heel leuk! Zo was ik aangenaam verrast toen ik de nieuwe wintercollectie nagellak van Trind zag: St. Moritz. Wat een mooie kleuren!

St_Moritz_trind

De St.Moritz collectie
Trind brengt twee keer per jaar een gelimiteerde collectie uit met 6 kleuren Caring Color nagellak volgens de trends van het seizoen. De St. Moritz collectie is de herfst-/wintercollectie van 2015/2016. Het is een chique collectie die helemaal bij het najaar past. De Caring Color nagellak zorgt bovendien niet alleen voor een mooie kleur op je nagels, maar ook voor het verzorgen en versterken van je nagels.

trind glitterHierboven zie je dat de collectie uiteenlopende kleuren bevat, van een onopvallende nude kleur tot sprankelende glitters. Het zijn de volgende 6 kleuren van links naar rechts:

  • Jet Set: wil je lekker opvallen met een felroze kleur? Dan is dit de kleur voor jou!
  • Dashing through the Snow: dit is een doorzichtige, sprankelende witte kleur die je kunt dragen als neutrale nagellak of kunt combineren met een milde of juist een opvallende kleur.
  • Go Nude: dit is de perfecte nude nagellak die je kunt combineren met alle kleren in je kast!
  • Dear Santa: bij kerst hoort rood. En daarom kan deze kleur niet ontbreken in deze collectie. Een rode lippenstift erbij en je bent helemaal klaar voor de feestdagen!
  • Starry, Starry Night: glitter & glamour! Deze opvallende nagellak is zowel goud als zilver, want deze past zich magisch aan aan je huidskleur en je outfit.
  • Upper Class Rebel: ga voor een stoere look met deze donkere ‘off-black’ kleur. Deze kleur is heel makkelijk te combineren met alle outfits.

Review winternagellak Trind
Natuurlijk heb ik de kleuren zelf ook getest op mijn nagels zoals je hieronder kunt zien:

P1000942 P1000950

Ik vind vooral de Dashing through the Snow nagellak (de rechterfoto) erg mooi en elegant! De roze en de rode kleur zijn lekker opvallend en de nude kleur is weer eens wat anders. Het zijn stuk voor stuk hele unieke, bijzondere kleuren die ideaal zijn voor dit najaar.

Waar verkrijgbaar?
De flesjes nagellak uit deze collectie kosten €10,12 per stuk en zijn onder andere verkrijgbaar bij Etos, DA en Douglas.

Wat vind jij de mooiste kleur uit deze collectie? Laat het achter als reactie!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *