Nagellak

Zomernagellak van Trind!

By  | 

I love summer! De heerlijke zon, zomerse temperaturen en de vrolijke kleuren. En op dat laatste speelt mijn favoriete nagellakmerk Trind helemaal in met de nieuwe ‘Join my Party’ collectie!

Zomerse en verzorgende kleuren
De Trind ‘Join my Party’ collectie is een limited edition collectie met Caring Colors nagellak in 6 verschillende kleuren. De collectie bestaat uit uit zachte pastels en heldere tinten die doen denken aan heerlijke zomeravonden waarbij spontane feestjes ontstaan met vrienden en familie.

Join my party

Wat zijn Caring Colors?
Caring Colors zijn speciaal ontwikkeld om mooie nagels lang mooi te houden.Het zijn dus niet alleen mooie kleurtjes, maar de nagellak zorgt er ook nog eens voor dat je nagels in optimale conditie blijven. Combineer de Caring Colors met een Nail Balsam, Caring Base Coat en Caring Top Coat voor een ultieme hydratatie en bescherming van je nagels.

De 6 kleuren uit de ‘Join my Party’ collectie
Hieronder zie je de 6 kleuren uit de ‘Join my Party’ collectie op een rij, met daaronder de beschrijving van de 6 kleuren van links naar rechts.

Trind zomerkleuren

  • Sweet Cupcake: poeder roze
  • Summer Chic: glamourous pink
  • Strawberry Lemonade: helder roze
  • Purple BerryShake: fruitig paars
  • Catch my Mint: frisse mint
  • At the Pool: koel blauw

Review zomernagellak Trind
Ik heb de kleuren uit deze nieuwe collectie getest en hieronder zie je een foto van de collectie en 5 van de 6 kleuren op mijn nagels.

Join my party collectie join my party op nagels

Net zoals de andere kleuren uit de Caring Colors collectie dekken de kleuren uit deze collectie heel goed. Twee lagen is al voldoende voor een goede dekking, en ze blijven ook nog eens een paar dagen goed zitten. De kleuren zijn heel fris en perfect voor dit voorjaar! Mijn persoonlijke favoriet is de Purple BerryShake.

De flesjes nagellak uit deze collectie kosten €10,12 per stuk en zijn onder andere verkrijgbaar bij Etos, DA en Douglas. Welke kleur is jouw favoriet? Laat het achter in een reactie!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *