Overig

5 originele tips voor het verrassen van je vriendinnen

By  | 

Fijne vriendschappen moet je koesteren. De ene vriendin spreek je vaker dan de andere, maar dat betekent niet dat die vriendschap je meer of minder waard is. En dat maakt het extra leuk om je vriendinnen zo nu en dan eens te verrassen. En dat kan ook op andere momenten dan een verjaardag. Maar hoe verras je die vriendin dan? Om je te helpen, zetten we in dit artikel 5 originele tips op een rij.

Organiseer een verrassingsdag

Making memories! Het is superleuk om terug te kunnen kijken op de momenten die jullie samen creëren. En wat is er nu leuker dan een verrassingsdag? De invulling van zo’n dag kan variëren van een lunch of etentje tot een wandeling met alpaca’s of het bezoeken van een leuke stad. Als het goed is weet jij als de beste wat je vriendin leuk vindt, dus speel daarop in!

Stuur een verrassingspakketje

Een verrassing door de brievenbus! Stel een leuk pakketje samen met bijvoorbeeld het lievelingssnoep van je vriendin en een lief kaartje. Stuur dat op een jou gekozen moment. Dat kan ook een moment zijn waarop je vriendin wat steun kan gebruiken. Dat vrolijkt meteen haar hele dag weer op!

Geef een vriendschapssieraad

Een mooie manier om jullie vriendschap te vieren is het geven van een vriendschapssieraad. Zo’n sieraad staat symbool voor jullie bijzondere band. Dit kan bijvoorbeeld een vriendschapsarmband of een vriendschapsketting zijn met jullie namen, voorletters of vingerafdrukken erop. Bestel deze eenvoudig in een sieraden webshop en bepaal zelf wat je erop wilt hebben.

Maak een digitale fotocollage

Zoek een aantal leuke foto’s uit van jullie en maak hier een digitale fotocollage van. Tegenwoordig zijn er heel veel apps waarmee je heel makkelijk een collage kunt maken met een leuk muziekje eronder. Een uniek en blijvend cadeau. Niet alleen voor je vriendin, maar ook voor jezelf!

Neem een persoonlijke boodschap op

Neem een filmpje op met een persoonlijke boodschap voor je vriendin. Het hoeft echt geen perfect filmpje te zijn, want het gaat om de boodschap. En als je liever niet in beeld komt, kun je ook altijd nog kiezen voor een voiceclip!

Gebruik de bovenstaande tips als inspiratie om je vriendin(nen) de komende tijd eens in het zonnetje te zetten!

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *