Overig

Coronatips voor mannen: hoe kunnen ze zich vermaken?

By  | 

Misschien zit je deze weken extra veel bij elkaar op de lip en dan kun je natuurlijk samen spelletjes gaan spelen. Maar je wilt ook je eigen dingen kunnen doen. Op onze website lees je meer dan genoeg tips voor vrouwen. Zo schreven we eerder het artikel met tips om jezelf te vermaken in deze coronatijd. Maar hoe kunnen de mannen zich ondertussen vermaken? Hoog tijd om een paar leuke tips voor mannen op een rijtje te zetten.

De vetste films en series kijken

Natuurlijk kun je dit ook samen doen, maar misschien houden jullie niet van dezelfde soort films en series. Laat je partner een paar leuke films en series uitzoeken die hij zelf kan kijken, terwijl jij ondertussen andere leuke dingen gaat doen. Sinds kort is Amazon Prime Video in Nederland gelanceerd en daarop staan heel veel films die nog maar net uit de bioscoop zijn. Zeker een aanrader dus!

De leukste mannenblogs lezen

Er zijn niet alleen heel veel leuke blogs voor vrouwen, maar ook heel veel blogs voor mannen. Een aanrader is Mannenstyle.nl, met het laatste nieuws op het gebied van films, sport, mooie auto’s, herenkleding, workouts en nog veel meer. Daar zullen de mannen vast en zeker heel lang zoet mee zijn.

Abonneren op een mannentijdschrift

Naast blogs zijn er ook nog steeds heel veel leuke ‘offline’ mannentijdschriften. Een bekend voorbeeld hiervan is de Men’s Health, maar er zijn ook veel specifieke tijdschriften over auto’s of voetbal. Geef je man een tijdschrift cadeau over zijn favoriete onderwerp, daar zal hij vast en zeker heel blij mee zijn!

Online games spelen

Veel mannen houden van gamen en dat is dan ook vaak de ultieme bezigheid, zeker tijdens corona. Denk aan games zoals Minecraft of Fortnite. Maar ook voor raceliefhebbers zijn er meer dan genoeg games zoals Dirt Rally 2.0. Meer dan genoeg keuze. Dus je kunt je partner ook een nieuw spelletje geven zodat hij zeker urenlang zoet is!

Heb jij nog leuke tips om toe te voegen aan dit lijstje? Laat het achter als reactie!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =