Overig

Een beauty van een portemonnee

By  | 

Je portemonnee is meer dan een simpele buidel voor je geld. Het is een mode-accessoire welke je altijd met je mee draagt. Ik vind het belangrijk dat mijn portemonnee er leuk uit ziet. Daarnaast moet de portemonnee praktisch zijn, het liefst met meerdere vakjes. En laat ik nu mijn ideale portemonnee gevonden hebben. Lees snel verder om erachter te komen welke dat is.

Valenta
Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen, mijn portemonnee is van het merk Valenta. Valenta is een Nederlands merk dat vooral bekend is geworden dor de handgemaakte hoesjes die bijna allemaal vervaardigd zijn van echt leer. Dit zorgt ervoor dat de producten een lange levensduur hebben. Alle hoesjes hebben een stijlvol en uniek uiterlijk en zorgen voor een optimale bescherming van je telefoon of tablet. Naast de hoesjes hebben ze ook portemonnees gemaakt waar je naast je geld je telefoon in kwijt kunt. En laat ik nou zo’n handige portemonnee hebben!

Mijn Valenta portemonnee
Mijn portemonnee is gemaakt van leer met een slangenmotief. De portemonnee is zo ontworpen dat je er al je pasjes en geld in kwijt kunt. Hij heeft lekker veel vakken, 4 grote vakken en nog 3 kleine vakken voor pasjes. Eén vak is speciaal gereserveerd voor je telefoon. Hier passen bijna alle soorten telefoons in. Voor een overzicht van de geschikte telefoons kun je kijken op GSMpunt.nl. De rits en de binnenkant zijn helemaal van goud, wat de portemonnee een extra luxe uitstraling geeft. Daarnaast is de portemonnee voorzien van een handige clip waarmee je deze aan je broek of aan de meegeleverde polsband kunt vast maken. Zo kun je de portemonnee niet zo snel verliezen.

Hieronder krijg je een indruk van de portemonnee:

DSC_0501 DSC_0503 DSC_0504 DSC_0507

Waar verkrijgbaar?
Deze portemonnee is verkrijgbaar in de webshop van GSMpunt.nl. Hier zijn nog veel meer portemonnees en hoesjes van Valenta verkrijgbaar. Ze hebben een heel breed aanbod Samsung hoesjes, iPhone hoesjes en voor andere merken telefoons,

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

89 − = 80