Overig

Een heerlijke geur in je huis

By  | 

Een paar weken geleden schreef ik over de nieuwe handcrèmes van Thermé. Maar dat zijn niet de enige nieuwe producten die ze uitgebracht hebben. Ze hebben nu namelijk ook heerlijke geurstokjes voor in huis! Zo ruik je niet alleen zelf heel lekker, maar je huis ook!

Therme

Heerlijk genieten in huis
Vooral in het najaar vind ik het heerlijk om mijn huis lekker te laten ruiken, omdat je dan natuurlijk ook vaak binnen bent. Zo steek ik regelmatig een geurkaarsje aan of ik spuit met een luchtverfrisser. Maar geurstokjes zijn nog idealer, deze geven namelijk veel langer een lekkere geur af. Het merk Therme staat natuurlijk vooral bekend vanwege gezichts- en lichaamsverzorging, maar ook aan het huis hebben ze gedacht met de nieuwe Fragrance Sticks. Ideaal voor in je huiskamer, badkamer, toilet of slaapkamer.

Vier geuren
De geurstokjes van Therme zijn in vier geuren verkrijgbaar, gelijknamig aan de collecties. Je kunt dus je huis laten ruiken naar dezelfde geur als de heerlijke douche- en verzorgingsproducten. Het gaat om de volgende vier geuren:

  • Thalasso
  • Hammam
  • Zen White Lotus
  • Saigon Pink Lotus

therme geurstokjes

Mijn ervaring
Natuurlijk wilde ik deze geurstokjes eerst zelf testen om er iets over te kunnen zeggen. Ik heb ze getest in de geuren ‘Zen White Lotus’ en ‘Thalasso Fragrance’.

DSC_0530

De verpakking bestaat uit een flesje met olie en rotan stokjes. Je draait de dop van de fles af, haalt het binnenste dopje eruit, draait de dop er weer op en vervolgens steek je de rotan stokjes in het flesje. De rijke geur wordt in de stokjes opgenomen, komt vrij in de lucht en blijft zeer goed hangen. Het wordt aangeraden om de stokjes na een tijdje te verwisselen, zodat ze de geur extra goed opnemen.

DSC_0531

De geur van ‘Zen White Lotus’ kende ik al, want daar heb ik ook de handcrème van uit het eerdere artikel. Ik was helemaal weg van deze frisse, zijdeachtige geur en dat is niet anders voor deze Fragrance Sticks. Mijn huiskamer ruikt nu heerlijk naar deze geur! De Thalasso collectie, gebaseerd op de Atlantische Oceaan, kende ik nog niet. Ik vind deze oceaanachtige geur vooral heel geschikt voor de badkamer of het toilet. De ‘Zen White Lotus’ blijft mijn persoonlijke favoriet!

Waar bestellen?
Voor de nieuwe geurstokjes van Therme hoef je helemaal niet naar de winkel, je kunt ze namelijk heel eenvoudig online bestellen bij de webshop Drogistplein.nl. Ze worden goed verpakt in de herkenbare doos en je hebt ze binnen no time in huis. Vervolgens kun je heerlijk genieten van de lekkere geur in je woonkamer, badkamer of slaapkamer!

DSC_0473

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 6 = 1