Overig

Een kaartje zegt meer dan…

By  | 

We kennen allemaal de uitspraak, een kaartje zegt meer dan 1000 woorden. En ik ben daar een enorme voorstander van. Ik stuur liever een felicitatiekaart dan een Facebookbericht of appje. En ook als het om andere berichtjes gaat stuur ik graag kaarten. Dat doe ik omdat ik ook altijd ontzettend blij word als ik kaartjes krijg! En blij voelen betekent een blije uitstraling.

Uitproberen
Nu kun je natuurlijk gewoon kaartjes kopen in de winkel en schrijven, maar je kunt tegenwoordig ook digitaal kaartjes schrijven en personaliseren. Ik doe dat (te) weinig, maar nu kreeg ik de kans om dat eens uit te testen via Kaartwereld.

Aangezien ik bijna jarig ben heb ik eens een uitnodiging gemaakt, lekker old fashion per post je verjaardagsuitnodigingen versturen. En wat een keuze… ik was verbaasd! Ik ben direct naar het tabblad “uitnodigingskaarten” gesurft. Daar kon ik filteren op categorie + vorm + stijl + gelegenheid, super handig voor mij, dan blijven er niet te veel over om uit te kiezen.

Vele mogelijkheden
Dan ga je aan de slag, ook in een compleet kan en klare kaart kan je toch nog zelf foto’s toevoegen en extra tekst en grappige pictogrammen enz. Ook de achtergrondkleur kan je veranderen. De pictogrammen kan je vergroten en verkleinen, of draaien… De mogelijkheden zijn eigenlijk enorm.
Ik wist dat niet.

opgemaakt opmaken
Bestellen
Als je helemaal klaar bent met knutselen en de kaart echt helemaal jouw stijl is kan je ‘m bestellen. Dan kan je het complete pakketje naar jezelf laten sturen, of gewoon de adressen invullen en dan hoef je zelf niets meer te doen… Hoe makkelijk. En voor 19.00 uur besteld, dan is het er gewoon de dag erna al! (dus mocht je iemands verjaardag vergeten zijn….)

formaat verzenden verzendmanier

En?
De kwaliteit vond ik zelf heel goed, stevige kaarten, mooie glans en heldere kleuren. En nog leuker, iedereen was enthousiast over mijn uitnodiging!

Nog even een paar leuke weetjes:

  • wist je dat er ook snoepkaarten te bestellen zijn?
  • wist je dat je kaarten kunt programmeren? Dan hoef je niemand meer te vergeten…
  • wist je dat je ook een cadeau mee kan sturen?
  • wist je dat je een Excel adressenbestand kan uploaden, super makkelijk bij veel adressen
  • wist je dat er 40 categorieën zijn…

Ofwel… feel happy en make someone happy met een uniek kaartje!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *