Overig

I love…music!

By  | 

Of ik nu mezelf ga opmaken voor een leuke stapavond, druk aan het werk ben of juist aan het relaxen in de tuin, ik heb altijd muziek aan staan! Alleen tot nu toe was dat niet altijd even handig. Er komt natuurlijk muziek uit mijn telefoon en ik kan een radiozender op mijn televisie aanzetten. Maar nu heb ik hier een hele fijne oplossing voor gevonden, lees snel verder om te weten wat die oplossing is!

header music

Mijn muziek
Ik heb eigenlijk een hele brede muzieksmaak en het heeft met mijn bui te maken welke soort muziek ik luister. Dit varieert van de top 40 tot dance- en rockmuziek. Ik zeg dit niet om reclame te maken, maar ik vind Spotify echt een superfijn programma voor het luisteren van muziek. Je kunt het gebruiken op je telefoon, tablet en laptop en je kunt er werkelijk alle soorten en muziek vinden. Je stelt bovendien eenvoudig een playlist samen met je favoriete liedjes en die kun je vervolgens vanaf je telefoon, tablet en laptop afspelen.

De oplossing: een bluetooth speaker!
Ik was al heel lang op zoek naar een handige oplossing om muziek te luisteren in de badkamer en in de tuin. In het verleden moest ik hiervoor de televisie op mijn slaapkamer heel hard aanzetten om het buiten en in de badkamer te kunnen horen en het geluid uit mijn telefoon was ook niet optimaal. Maar nu heb ik een ideale oplossing: de Nude Audio Move M Bluetooth Speaker. Er zijn natuurlijk heel veel soorten bluetooth speakers, maar deze trok mijn aandacht door het leuke, robuuste design en de goede specificaties.

DSC_0037
DSC_0041
DSC_0008

De speaker heeft een aansluiting voor een mini-USB kabel waarmee je hem eenvoudig kunt opladen en een 3,5 mm AUX ingang als je muziek wilt afspelen vanaf een apparaat waar geen bluetooth verbinding op zit.

DSC_0007

De bediening van de speaker is echt heel makkelijk. Met het meest linkse knopje kun je hem aan of uit zetten, daarnaast zit de volumeknop en door op het rechtse knopje te drukken kun je verbinding maken via bluetooth.

Ik vind het echt verbazingwekkend hoe mooi het geluid is wat uit deze kleine speaker komt. De speaker heeft een sterke bass (85 Decibel bij 100Hz) en kan qua volume echt heel hard gezet worden. Genoeg geluid om een hele kamer van muziek te voorzien. Dankzij de Lithium batterij is het mogelijk om tot wel 8 uur lang muziek te luisteren en je kunt draadloos de muziek streamen tot 10/15 meter. Zo kan ik de speaker overal mee naartoe nemen in huis en overal waar ik maar wil muziek luisteren! De rubberen behuizing zorgt er bovendien voor dat de speaker ook nog eens tegen een stootje kan en spatwater proof is.

Waar verkrijgbaar?
De Nude Audio Move M Bluetooth Speaker is voor maar €49,95 verkrijgbaar bij GSMpunt.nl, wat ik een hele scherpe prijs vind. Hier kun je niet alleen terecht voor bluetooth speakers, maar ook voor Apple iPhone 6 Hoesjes, HTC One M9 Hoesjes en Sony M4 Aqua hoesjes. Eigenlijk voor bijna alles wat met je telefoon te maken heeft, van telefoons tot opladers en telefoonhoesjes. Een aanrader om een keer een kijkje te nemen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + 8 =