Overig

Dit is pas een origineel en persoonlijk cadeau!

By  | 

Ik ben het afgelopen jaar op een aantal bruiloften geweest en dan blijft het iedere keer lastig om een origineel cadeau te verzinnen voor het bruidspaar. Een envelop met geld is natuurlijk niet zo leuk om te geven en een fles champagne is ook niet zo heel persoonlijk. Ik vind het daarnaast ook belangrijk om een cadeau te kunnen geven waar ze achteraf ook echt plezier van kunnen hebben. Een andere uitdaging is het verzinnen van cadeaus voor de aankomende feestdagen, wat moet je nu weer allemaal gaan kopen voor iedereen? Nu kwam ik afgelopen week een heel leuk idee tegen en dat wil ik toch echt even met jullie delen….

Unieke fotocadeaus
Ik kwam terecht op de onlangs vernieuwde website van Webprint. Ik ken deze website al langer en heb er al regelmatig kerstkaarten en foto’s op canvas besteld (zie ook een eerder artikel op onze site). De website is niet alleen vernieuwd, maar er zijn ontzettend leuke fotoproducten toegevoegd. Mijn oog viel meteen op de fotocadeaus. Dit zijn allemaal verschillende artikelen waar je foto’s op kunt laten printen zoals mokken, smartphone & tablet cases, t-shirts, knuffels, kussens, broodtrommels en nog veel meer. Hier staan echt ontzettend leuke ideeën bij!

fotocadeaus

Een paar voorbeelden
Om je een indruk te geven wat je zoals voor fotocadeaus kunt laten maken zal ik hieronder aan de hand van foto’s een aantal voorbeelden laten zien. Kijk gerust eens op de website van Webprint om alle producten te zien die je kunt maken. Echt alles is mogelijk en je kunt iedere foto uploaden die je maar wilt.

smartphone-tablet-cases
Smartphone & tablet cases

kussens
Kussenslopen met foto

speelgoed
Knuffels, puzzels en jojo’s met een foto

Wat moet je nu kiezen?
Er is echt ontzettend veel keuze aan fotocadeaus. Dat is natuurlijk fijn, maar niet altijd handig als je iets moet kiezen. Om je daarbij te helpen hebben ze een handige tool gemaakt om het perfecte cadeau te vinden. Hierbij geef je aan wie je wilt verrassen (een man, vrouw of kind, leerkracht, student etc.) en/of voor welke gelegenheid (verjaardag, bruiloft, valentijn etc.).

filter-fotocadeaus

Vervolgens krijg je een aantal aanraders qua producten die daarbij passen. Je kunt zelfs nog verder filteren op locatie, activiteit en materiaal.

screenshot

Zo kun je echt voor iedere gelegenheid het ideale cadeau vinden. Ik vind dat persoonlijk echt heel handig. Scheelt een hoop zoekwerk.

Mijn favoriet: de speelkaarten
Natuurlijk heb ik ook mijn eigen favoriete fotocadeau: namelijk een set speelkaarten met allemaal foto’s erop. Het leuke is dat je hier meerdere foto’s op kunt laten bedrukken. Het is een leuk en origineel cadeau wat ook echt gebruikt zal worden!

speelkaarten

De speelkaarten zijn bijvoorbeeld een leuk idee als cadeau voor een bruiloft, verjaardag, voor kerst of een kinderverjaardag! Naast speelkaarten kun je ook kiezen voor kwartet, vier op ’n rij, memokaarten, MyUNO® (echt een leuk spelletje!) en dominokaarten.

uno-kaarten

Hoe werkt het bestellen?
Ga op naar het product van je keuze en je kunt vervolgens heel eenvoudig verder bestellen. Bij de speelkaarten klik je hiervoor op ‘Maak speelkaarten’. Vervolgens kom je in een venster waar je de speelkaarten kunt gaan ontwerpen:

screenshot-2

Als je in het midden klikt kun je een foto uploaden vanaf je computer, eerdere foto’s die je gebruikt hebt op Webprint, een foto van Facebook, Google Photos of Flickr. Maar je kunt ook rechtstreeks een foto vanuit je map naar Webprint slepen en dan staat deze er meteen in. En zo kun je per kaart een aparte foto selecteren. Dit werkt echt heel makkelijk! Je kunt ook nog speciale effecten aan de foto geven zoals sepia, zwart-wit, negatief, olieverf of de helderheid en het contrast veranderen. Hieronder zie je een voorbeeldkaart die ik gemaakt heb met een foto van mezelf.

speelkaart-voorbeeld

Ben je helemaal klaar met het ontwerpen? Dan kun je verder gaan bestellen door alle gegevens in te vullen en te betalen. Wil je vooraf al weten hoelang de levering duurt? Op de betreffende productpagina krijg je informatie over de levering als je klikt op het kopje ‘Levering’. Je ziet dan wanneer het geleverd wordt en wat de verzendkosten zijn.

Eenvoudiger kan bijna niet. En zo hoef je in ieder geval niet veel meer te zoeken als je op zoek bent naar een leuk, origineel en persoonlijk cadeau!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *