Overig

Meditatie, yoga en mindfulness – 5 apps

By  | 

Iedereen heeft zo zijn eigen manieren om tot rust te komen. Dit kan bijvoorbeeld zijn door middel van meditatie, yoga of mindfulness. Ik kreeg van telefoonprovider Simyo een aantal leuke apps doorgestuurd die ik graag met jullie wil delen. Dit zijn apps die je kunnen helpen om helemaal tot rust te komen!

Buddhify
Buddhify is een mobiel meditatieprogramma. Of je nu veel moet werken of andere drukke momenten in je leven hebt, met deze app kun je altijd een plekje vinden om tot rust te komen. De app kost je €4,99 en download je hier voor iOS en hier voor Android.

Calm
Met de app Calm kun je zelf een vast moment kiezen waarop je mediteert. Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor een 7-daags, 21-daags of een langer programma zodat je profiteert van de effecten op de lange termijn. Deze effecten zijn een betere concentratie en fijner slapen na gebruik van deze app. Calm is gratis verkrijgbaar voor zowel Android als Apple

Yoga Academy
De Yoga Academy is een app die oefeningen op ieder niveau biedt. Naast het niveau kun je ook een levensstijl kiezen. Leuke aan deze app is dat je er niet alleen innerlijke rust en flexibiliteit aan over houdt, maar ook punten voor je inzet. Yoga Academy is helemaal gratis en vind je hier voor iOS en hier voor Android.

Headspace
Deze app laat door middel van animaties zien hoe de geest werkt en welke oefeningen je kunt doen om je hoofd leeg te maken. Dit helpt je om objectief te beoordelen, stress te verminderen en betere relaties te onderhouden. Headspace is gratis en je vindt ‘m hier voor Apple en hier voor Android.

Stop, Breath and Think
Door middel van je gemoedstoestand zoekt deze app de juiste sessies voor je. De progressiekalender toont welke sessies je hebt voltooid en wat dit voor je deed. De app is gratis en vind je hier voor iOS en hier voor Android.

Heb jij nog meer tips voor ontspannende apps? Laat ze dan achter als reactie op dit artikel. Op het blog van Simyo staan nog meer leuke artikelen met tips voor leuke apps, maar ook handige tips voor het gebruik van je telefoon.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *