Overig

Review Nude Audio Move Super M (+ 50% korting!)

By  | 

Een paar maande geleden schreef ik een artikel over de Nude Audio Move M Bluetooth Speaker. Nu heeft het merk een nieuwe speaker uitgebracht: de Nude Audio Move Super M. Nu dacht ik in eerste instantie, wat zou deze nieuwe speaker nu nog voor nieuws moeten toevoegen aan de eerder uitgebrachte Bluetooth speaker? De beste manier om hierachter te komen is door de twee speakers met elkaar te vergelijken. En dat heb ik gedaan! Lees snel verder, want aan het einde van het artikel mag ik ook nog eens 50% korting weggeven bij aankoop van deze speaker!

Overal muziek luisteren
Ik vind een Bluetooth speaker ontzettend handig, want hiermee kan ik overal waar ik maar wil muziek luisteren. Bijvoorbeeld in de tuin of in de badkamer tijdens het douchen. Het enige wat ik hoef te doen is connectie maken vanaf mijn laptop of mijn telefoon met de speaker. Vervolgens kan ik bijvoorbeeld via Spotify muziek luisteren en de luidspreker overal draadloos mee naar toe nemen.

De Nude Audio Move Super M
De Nude Audio Move Super M is een Bluetooth 4.0 speaker met een bereik van 10 tot 15 meter. Er zit ook een 3,5 AUX ingang op als je muziek wilt luisteren vanaf een apparaat zonder Bluetooth functie. Er zit een lithium batterij in die je kunt opladen met de bijgeleverde Mini-USB kabel. Als de batterij volledig opgeladen is, kun je tot wel 8 uur muziek luisteren. De speaker geeft bovendien een supergeluid met een sterke bass (85 Decibel bij 100Hz). De speaker is met rubber afgewerkt, dus kan tegen een stootje. Door middel van het touwtje kun je de speaker makkelijk ergens ophangen. Er zit een aan/uit knop, een Bluetooth-verbindingsknop en een volumeknop op, waardoor deze makkelijk te bedienen is. Hieronder een aantal foto’s van de speaker.

DSC_0444
DSC_0449DSC_0448
De verschillen tussen de twee speakers
Wat zijn nu de verschillen tussen de Nude Audio Move M en de Nude Audio Move Super M? Het eerste duidelijke zichtbare verschil is de grootte van de speaker. De Nude Audio Move M is vierkant van formaat en is iets dikker dan de Move Super M. De Move Super M is bovendien langwerpiger, maar nog steeds zeer compact qua formaat. Nog een groot verschil is dat de Nude Audio Move M aan een kant een speaker heeft zitten en de Nude Audio Move Super M heeft aan beide kanten twee speakers die zie zorgen voor de 360 graden geluidservaring. Beide speakers hebben zowel een AUX ingang als een Mini-USB ingang, maar bij de Move Super M zitten deze aansluitingen weggewerkt achter een rubberen klepje. Dit zorgt ervoor dat de speaker nog meer waterproof is. Niet volledig waterdicht, maar je kunt hem bijvoorbeeld wel gebruiken tijdens het douchen. Hieronder zijn de verschillen tussen de twee speakers goed zichtbaar.

DSC_0445
DSC_0446
DSC_0448

Het geluid
De verschillen tussen de twee speakers zijn niet alleen zichtbaar, maar ook hoorbaar. Doordat de Super M speaker aan beide kanten twee speakers heeft, merk je direct dat het geluid veel voller is. Het geluid is aan alle kanten te horen en je kunt hierdoor met deze speaker gemakkelijk een grote kamer voorzien van geluid. Het volume van de speaker kan zeer hoog gezet worden, zonder dat het geluid begint te kraken.

Waar verkrijgbaar?
Ik vind de Nude Audio Move Super M speaker echt een grote verbetering van de Move M die ook al uitstekende prestaties leverde. De speaker is zowel in het zwart als wit verkrijgbaar bij GSMpunt.nl voor €99,95. Hier kun je niet alleen terecht voor Bluetooth speakers, maar ook voor smartphonehoesjes zoals Galaxy A8 hoesjes en vele andere merken, maar ook voor een telefoon lader ben je hier aan het juiste adres.

50% korting!
Namens GSMpunt.nl mag ik maar liefst 50% korting geven op de Nude Audio Super M speaker. Vul hiervoor onderstaande kortingscode in bij het afronden van de bestelling. Deze is geldig tot en met 30 september 2015.

Vermeld de volgende kortingscode: SUPERM50

Klik hier om te bestellen >>

Ik wens je veel luisterplezier!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

23 − 17 =