Overig

Rust in ’t hoofd laat je stralen…

By  | 

We zijn tegenwoordig allemaal druk druk druk… En iedere dag lijkt drukker. Naast het werk moet het huis op orde, moeten we de boodschappen doen, moeten we sporten, naar vrienden en familie, alle afspraken voor het gezin bijhouden enz. enz. enz. En ja, dan is het niet gek dat we soms wat vergeten. Thuis loop ik zelf met allemaal notitieblokjes en briefje in m’n tas. Tja, die raak je dan weer kwijt. Dus, op zoek naar een oplossing!

Schrijven
Door lijstjes te maken of dingen van je af te schrijven kan je overzicht creëren. En rust in je hoofd. En met rust in je hoofd ga je leuke dingen doen (in plaats van regelen) en dus word je blijer en ga je stralen. Ergens spotte ik een schoolbordmuur. Dat is leuk. Het ziet er gezellig uit, alles wat je bedenkt kalk je er even op en eind van de week was je het weer af.

Gewoon bestellen
Even rondsnuffelen en ik ontdekte dat er heel veel variaties in schoolborden zijn. Via Posters.nl vond ik diverse vormen, kleuren, recht, al met pintjes bedrukt, ruimte voor foto’s, rond, vierkant enz. Jeetje, dan wordt t nog moeilijk. Eerst het muurtje uitzoeken waar ik ‘m wil hebben, dan meten en tig keer kijken voor ik kan kiezen.

muursticker 1 muursticker 2 muursticker 3 muursticker 4 muursticker 5 muursticker 7 muursticker 8 muursticker 9 muursticker 10

Uiteindelijk heel makkelijk te bestellen en omdat het een sticker is heb je geen extra’s nodig! Gegevens invullen (een account aanmaken is niet verplicht, ook fijn), betalen en het is besteld.

Levertijd
Er was een levertijd van 2 weken, maar uiteindelijk had ik de schoolbordsticker binnen een week al thuis. (zelfs met krijtjes…)

IMG_3216 IMG_3214
Even de muur schoonmaken, plakken en binnen een minuut had ik een leuke muur. En nog belangrijker… rust in de kop. Heeeerlijk, kan ik eindelijk al die briefjes weg doen! Superblij met het resultaat.
IMG_3217

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *