Overig

Een vakantie cadeau geven?

By  | 

vakantie cadeauHet is zo in de decembermaand niet altijd even makkelijk om originele cadeaus te vinden. Als je het niet meer weet, kom je als snel op een cadeaubon uit. En daar zijn de ontvangers vaak maar al te blij mee, want dan kunnen ze lekker zelf iets uitzoeken. Sinds een aantal jaar kun je bijna overal een giftcard kopen in plaats van de authentieke cadeaubon. Alleen in de reiswereld was dit nog niet zo. En wat is er nu leuker dan een (stukje) vakantie cadeau geven?!?!

Van een vakantie rust je uit en ga je stralen, dus wat wil je nog meer?

Maar ik schrijf dit natuurlijk niet voor niets…VakantieXperts en D-reizen hebben samen namelijk iets nieuws bedacht… er is voortaan ook een hippe giftcard voor korting op vakanties! Deze kaart is op te waarderen met ieder gewenst bedrag en het hoeft ook niet in 1 keer opgemaakt te worden. Omdat deze twee reisbureaus (deels) een verschillend aanbod hebben kan je bijna altijd wel je vakantie (of kortr tripje) binnen of buiten Nederland vinden.

Ook bestaan er extra grote reischeques waardoor het geven nog leuker wordt. Dus moet je nog iets verzinnen voor de kerst (of verjaardag / trouwdag / zomaar), loop even bij het reisbureau binnen!

giftcard-d-reizen-kerst

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

79 − = 75