Overig

Tips om thuis ultiem te chillen

By  | 

Eerder schreef ik een artikel met een aantal tips om jezelf te vermaken in deze coronatijd, maar ook een artikel met een een aantal coronatips voor de mannen. Want we zijn in deze tijd toch meer thuis dan we misschien gewend zijn. Je kunt ook van deze periode gebruikmaken om even echt goed uit te rusten. Even de tijd voor jezelf te nemen, En om je daarbij te helpen geef ik in dit artikel een aantal handige tips om thuis ultiem te chillen. Make yourself comfortable at home!

Een heerlijke plaid

Je ploft lekker op de bank, maar het is toch een beetje koud. De oplossing: een heerlijke plaid! Kies bijvoorbeeld voor een harige plaid of een wollen plaid. Er zijn ook plaids met leuke prints te koop zoals een bloemenprint of een ruitjesmotief. Zo wordt het ook nog een ware aanvulling op je interieur. En kies je voor een grotere plaid, dan kun je er natuurlijk lekker romantisch samen met je partner onder gaan liggen!

Comfortabele loungewear

Wanneer je thuis gaat chillen, mag comfortabele loungewear echt niet ontbreken. Tegenwoordig zie je heel veel matchende dames joggingpakken. Die zitten niet alleen heel lekker, maar zijn ook nog eens heel hip! Het merk Black Bananas heeft deze joggingpakken voor zowel dames als heren in het assortiment. Zo’n joggingpak moet vooral lekker ruim zitten vind ik, dus bestel vooral een maatje groter. Heerlijk samen op de bank met je loungewear en een kop warme chocolademelk, wat wil je nog meer?

Voorbeeld van een joggingpak van Black Bananas

Sfeervolle geurkaarsen

Bij een ultieme loungeavond horen ook geurkaarsen. Die maken de sfeer helemaal af. Kies voor een geurkaars met een winterse geur zoals appel en kaneel of een rustgevende lavendelgeur. Of kies voor een geurbrander met onderin een theelichtje en bovenin geurwax. Deze geven extra veel geur af!

Films om te chillen

Wat is er nu fijner dan een avondje heerlijk Netflixen? En als je echt wilt ontspannen, zal een actiefilm of horror misschien niet helpen. Op Netflix staan ook heel veel mooie natuurdocumentaires. En als je denkt: wat saai. Probeer het dan toch eens een kans te geven! Ik weet zeker dat je even helemaal tot rust komt van de mooie natuur en de dieren. Of kies in ieder geval voor een film waar je niet teveel bij na hoeft te denken. Denk bijvoorbeeld aan een romantische comedy. Die kijken altijd lekker weg.

Met behulp van bovenstaande tips kun je heerlijk chillen. Neem even heerlijk de tijd voor jezelf of zorg voor wat extra quality time met je partner. Het zal je sowieso goed doen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 1 =