Overig

Wegwijs in de wereld van fillers

By  | 

Elk mens is mooi, maar toch kan het zo zijn dat je ergens over jezelf niet tevreden bent. Omdat er nu steeds meer verschillende soorten behandelingen mogelijk zijn, kun  je ervoor kiezen om iets aan je uiterlijk te veranderen. Je kunt iets corrigeren of juist accentueren. Er zijn dan ook behandelingen voor cosmetische ingrepen die niet heel erg heftig zijn, en daarom zijn steeds meer mensen die er voor kiezen om deze uit te laten voeren zoals een correctie door middel van fillers. Wil je weten wat fillers precies zijn en wat de mogelijkheden zijn met fillers? Wij helpen je op weg! Lees hieronder verder voor meer informatie hierover.

Wat zijn fillers eigenlijk?

Fillers worden tegenwoordig veel gebruikt voor cosmetische ingrepen om zo onderdelen van het lichaam, vaak het gezicht, te veranderen. Fillers zijn injecteerbaar en het is een soort zacht weefsel wat dus dieper in de huid kan worden geplaatst. De filler zorg voor volume en kan hierdoor bijvoorbeeld rimpels of lippen opvullen. Fillers zijn vaak niet permanent, het is dus een ingreep die je om de zoveel tijd moet herhalen om het gewenste effect te behouden.

Het uitvoeren van een neuscorrectie met fillers

Met fillers is het mogelijk om veel verschillende soorten behandelingen uitvoeren. Zo kan je bijvoorbeeld een neuslift uitvoeren door het gebruik van fillers. Je kunt ervoor kiezen om je neus dan ook te laten vormen, zonder dat je hiervoor een operatie hoeft te ondergaan. Zo kan  bijvoorbeeld een kromme neus rechter gemaakt worden door het injecteren van fillers aan de bovenkant van de neus, maar ook kun je de punt van de neus een beetje liften door hier fillers voor te gebruiken. Op deze manier kan je dan dus door een relatief kleine ingreep al veel aan de neus veranderen zonder dat je hier echt voor geopereerd hoeft te worden. Dit zorgt er dan ook voor dat dit een stuk laagdrempeliger is voor veel mensen dan een operatie.

Hoe gaat zo een behandeling er aan toe?

Als je interesse hebt in het veranderen van je neus door middel van het gebruik van fillers, dan kan je een behandeling hiervoor ondergaan. Er vindt altijd eerst een intake plaats om de gewenste resultaten te bespreken en helder te krijgen voor de arts.

Met behulp van de bovenstaande informatie ben je iets meer wegwijs in de wereld van fillers. Het is een medische ingreep, dus belangrijk om hier goed over na te denken, jezelf goed voor te bereiden en te kiezen voor een deskundige kliniek met ervaring in het vak.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + 6 =