Kleding

Geef je pumps een nieuwe look!

By  | 

Heb je genoeg van je ‘saaie’ zwarte pumps en wil je deze kerst origineel voor de dag komen? Of draagt een vriendin regelmatig zwarte pumps en zoek je nog een leuk kerstcadeau voor haar? Ik kwam echt iets heel gaafs tegen, namelijk Molinis: leuke schoenaccessoires voor je pumps!

Wat zijn Molinis?
Molinis zijn accessoires die je heel makkelijk over je pump heen schuift en die samen met je pumps één geheel vormen. Het lijkt zo alsof je een nieuw paar schoenen hebt! De Molinis zijn in verschillende modellen verkrijgbaar, modellen die enkellaarsjes van je pumps maken of die je pumps extra laten opvallen. De Molinix worden handgemaakt in Portugal en zijn gemaakt van Vegan leather.

Zoals je op onderstaande foto’s kunt zien, kun je de Molinis heel makkelijk aanbrengen om je pump. Zo heb je in een handomdraai nieuwe schoenen.

How-to-wear-Molinis

De collectie
Hieronder een aantal modellen uit de huidige collectie:

Molinis Molinis 2 Molinis 3 Molinis 4

Wat kosten de Molinis?
De prijzen van de Molinis variëren van €16,90 tot €38,90. Dit is eigenlijk helemaal niet duur, want met deze Molinis heb je eigenlijk een paar nieuwe schoenen! Ze dragen supercomfortabel door het gebruik van Vegan leather en je eigen pumps die je combineert met de Molinis zijn natuurlijk al comfortabel.

10% korting voor de lezers van Beautyadvies.com!
Speciaal voor de lezers van Beautyadvies.com is er een speciale kortingsactie. Met de kortingscode ‘beautypumps’ krijg je namelijk 10% korting op de modellen vanaf €29,90!

Kijk snel in de webshop om een model uit te kiezen en geef je pumps een nieuwe look!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + = 23