Kleding

Sanuk: de ideale slippers!

By  | 

Als je op een site zoals Slippery.nl kijkt, zie je zoveel soorten en zoveel merken slippers. Hoe weet je nu wat voor jou de ideale slippers zijn?

Ik was op vakantie in Florida en daar gingen we onder andere naar twee pretparken en een aantal shopping outlets. Het was daar een graad of 30 dus veel te warm om dichte schoenen te dragen. Als je in een pretpark bent en je gaat in een achtbaan, dan is het niet fijn om gewone slippers te dragen want dan kun je ze misschien verliezen. Daarom was ik op zoek naar comfortabele slippers met een bandje aan de achterkant zodat deze goed blijven zitten.

De zoektocht
Dat klinkt als een ideaal en makkelijk shopdoel, slippers met een bandje aan de achterkant. Nu zijn mijn voeten vrij breed aan de voorkant en dan kom je al snel bij hele degelijke sandalen uit. Maar ik wilde juist wat hippere slippers die ik al bij meerdere mensen had gezien. Deze modellen van merken zoals Havaianas en Crocs (die tegenwoordig ook hele hippe slippers hebben!) waren voor mij allemaal veel te smal.

Gevonden: Sanuk Yoga Sling slippers
Uiteindelijk kwam ik in Miami in de Dolphin Mall terecht bij de FlipFlopShops en daar kwam ik dé ideale slippers tegen van het merk Sanuk:

Sanuk yoga slippers grijs

Het voetbed van deze Sanuk ‘Yoga Sling’ slippers is gemaakt van hetzelfde materiaal als yogamatten en daardoor zijn ze extra comfortabel. De slippers zaten meteen als gegoten en ik heb ze heel veel gedragen tijdens de vakantie. Ik heb er hele dagen op kunnen lopen zonder last te krijgen van mijn voeten of tussen mijn tenen. Voordeel is ook dat je de stof met de hand kunt wassen als deze vies wordt.

Ook in Nederland verkrijgbaar
Bij thuiskomst heb ik meteen gekeken of ze in Nederland ook verkrijgbaar waren in een andere kleur. Ik kwam de zwarte versie tegen op Slippery.nl en ik heb deze inmiddels ook in huis:

Sanuk Yoga sling zwart
Sanuk Yoga Sling Zwart – €34,95 – Slippery.nl

Als je moeite hebt met het vinden slippers die breed genoeg zijn aan de voorkant en waarbij je geen last hebt tussen je tenen, dan zou ik deze Sanuk slippers zeker aanraden!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *