Kleding

Schoeneninspiratie: hip & kwaliteit

By  | 

Vroeger had ik totaal geen moeite om nieuwe schoenen te vinden. Ik keek naar de laatste trends, ging naar de stad en kwam terug met een paar nieuwe schoenen. Tegenwoordig moet ik zeggen dat ik een stuk kritischer ben geworden als het om schoenen gaat. Ik wil dat ze echt fijn zitten en dat ze langer kunnen meegaan. Ik ga eerder voor een duurder paar van goede kwaliteit, dan een goedkoper paar waar ik waarschijnlijk minder lang mee vooruit kan. In dit artikel geef ik je inspiratie voor de zoektocht naar hippe en kwalitatief goede schoenen.

Comfortabele en trendy schoenen
Misschien denk je bij comfortabele schoenen aan de vroegere ‘Ecco’s’ die worden gedragen door onze oma’s. Maar tegenwoordig hoeft dat echt niet zo te zijn. Ik vind het zelf vooral heel belangrijk dat ze er leuk uitzien. Er zijn verschillende merken die comfortabele én trendy schoenen in hun collectie hebben. Kijk vooral eens bij verschillende winkels en pas verschillende schoenen aan. Ieder merk heeft ook weer een specifieke pasvorm. Zo heb ik wat bredere voeten, waardoor schoenen van het ene merk fijner zitten dan het andere merk.

Online of in een winkel passen en kopen?
Ik heb het zelf eigenlijk altijd fijner gevonden om schoenen echt te kunnen passen in de winkel. Of ik moet zeker weten dat een bepaald merk of een bepaald model fijn zit. Dit geldt bijvoorbeeld voor sneakers. Tegenwoordig kun je bij veel webwinkels zonder verzendkosten bestelen of je kunt de schoenen gratis afhalen en retourneren in de winkel. Dat maakt het makkelijker om online te bestellen. Je kunt dan ook meerdere paren bestellen, passen en weer terugsturen wat niet past.

Check de sale
Wil je schoenen van goede kwaliteit, maar wil je niet teveel betalen? Dan loont het echt de moeite om de sale goed in de gaten te houden. Dan kunnen de schoenen flink afgeprijsd zijn. Tegen het einde van de sale worden schoenen nog eens extra goedkoop aangeboden. Meld je ook aan voor nieuwsbrieven van bepaalde schoenenwinkels zodat je de aanbiedingen goed in de gaten kunt houden.

Een aantal merken
Tenslotte is het natuurlijk nog goed om te weten wat een aantal leuke merken die hippe schoenen van goede kwaliteit bieden. Een voorbeeld zijn de Toral schoenen. Dit is een Spaans merk met een eigenzinnige stijl. De schoenen worden ontworpen op basis van de laatste trends en de beste materialen. Ieder seizoen hebben ze weer een vernieuwend collectie. Daarin vind je zowel sneakers als nettere laarsjes terug. VIA VAI schoenen zijn hele comfortabele, vrouwelijke schoenen van Nederlandse bodem. De schoenen hebben een perfecte pasvorm en zijn ook nog eens heel trendy. Kwaliteitsschoenen waar je lang mee vooruit kunt. Ze zijn ook nog eens het hele jaar door te dragen. Ga voor een sportieve of een nette look, in het ruime aanbod is voor ieder wat wils te vinden.

Met behulp van deze inspiratie kun je weer (online of offline) op zoek naar nieuwe schoenen. Want je kunt natuurlijk nooit genoeg schoenen hebben.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *