Shoppen

Cadeautip: telefoonhoesje met foto!

By  | 

Soms kan het lastig zijn om een leuk en origineel te bedenken voor een verjaardag of bijvoorbeeld voor Moederdag (volgende week zondag al!). Nu heb ik een hele leuke cadeautip: laat een telefoonhoesje maken met een foto!

Een telefoonhoesje met foto maken
Om een telefoonhoesje met een foto te maken hoef je echt niet zelf aan de slag met papier en een schaar, je kunt namelijk via GoCustomized.com heel makkelijk online een telefoonhoesje maken. Dit is mogelijk voor bijna alle merken en typen telefoons zoals Samsung, iPhone en Alcatel. Je kunt bijvoorbeeld een telefoonhoesje laten bedrukken met een foto van de kinderen, huisdieren of een foto van de ontvanger zelf. Echt alles is mogelijk. En ik kan zeggen dat het echt heel handig werkt omdat ik het zelf getest heb!

Hoe werkt het?
Je gaat naar de website GoCustomized.com en je kiest jouw merk en type telefoon uit, in mijn geval de Sony Xperia Z3 Compact. Voor sommige telefoons zijn meerdere keuzemogelijkheden voor de soorten hoesjes. Zo kun je bijvoorbeeld een softcase of een hardcase iPhone hoesje maken. Als je je hoesje gekozen hebt kom je in het ontwerpscherm:

GoCustomized screenshot
In dit scherm kun je de keuze maken voor de kleur van het hoesje, een foto uploaden of een design kiezen en een tekst toevoegen. Ik koos voor een foto van mijn kat Kwatta. Er zijn voor de foto allerlei mogelijkheden om deze te bewerken, zoals het veranderen van het formaat en het draaien van de foto. Hierdoor krijg je hem altijd passend. Als je klaar bent met het ontwerp kun je het hoesje direct bestellen. Voor bestellingen binnen Nederland betaal je geen verzendkosten en binnen 2 werkdagen heb je het hoesje al in huis! Het resultaat:

Telefoonhoesje kwatta

De foto is echt net zo scherp als het ontwerp en het hoesje is van stevige kwaliteit. Ik was zo tevreden over het hoesje dat ik er ook één voor een vriendin gemaakt hebt. Een doorzichtig softcase hoesje voor haar iPhone 6:

hoesje 2

Ik vind ze allebei echt heel goed gelukt en ik kan het daarom zeker aanraden als je op zoek bent naar een uniek cadeau. De kosten variëren tussen de €14,95 en €24,95, wat ik helemaal niet duur vind voor zo’n persoonlijk cadeau. Dus mocht je nog geen Moederdag cadeau hebben of heb je nog een cadeau voor een verjaardag nodig, met dit cadeau maak je zeker een goede indruk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *