Shoppen

Flying Tiger in Eindhoven!

By  | 

Niet alleen de Primark, maar ook Flying Tiger komt naar Eindhoven! Misschien kent nog niet iedereen het, maar ik ben helemaal fan van deze winkel. Ze hebben er altijd leuke hebbedingetjes en originele cadeaus voor een kleine prijs.

Wat is Flying Tiger?
Bij Flying Tiger vind je allerlei leuke en handige producten op het gebied van wonen, make-up, verzorging, kantoor en nog veel meer. Wat voor de lezers van Beautyadvies.com natuurlijk vooral interessant is, is dat je hier terecht kunt voor goedkope en goede make-up en verzorgingsproducten. Het assortiment wisselt iedere dag, maar om een indruk geven een aantal voorbeelden van producten:

oogschaduw flying tiger
9 frisse kleuren oogschaduw – €3,- Flying Tiger

spiegel
Opmaakspiegel – €1,- Flying Tiger

moddershampoo
Dead Sea moddershampoo – €4,- Flying Tiger

Opening Flying Tiger Eindhoven
Eind april zal de vestiging van Flying Tiger in Eindhoven geopend worden. Deze komt in het voormalige pand van de Schoenenreus in de Vrijstraat. Ze zijn verder ook gevestigd in Almere, Arnhem, Haarlem, Nijmegen, Utrecht en Leiden. Het zal vast niet goed zijn voor mijn portemonnee dat ze zich nu ook in Eindhoven gaan vestigen, maar wel leuk! Kijk op www.flying-tiger.nl voor meer informatie over deze winkel.

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *