Shoppen

Handige herfsttips!

By  | 

Het is de afgelopen dagen wel duidelijk geworden dat de herfst nu echt aangebroken is. De periode met veel regenachtige en koude dagen. Om deze periode goed door te komen geef ik in dit artikel een aantal leuke en handige herfsttips!

Filmavond
De vaste lezers van Beautyadvies.com weten ondertussen wel dat ik een grote liefhebber ben van films en tevens een vaste bezoeker van de Pathé Ladies Night. Op 6 november is het alweer tijd voor de volgende Ladies Night bij Pathé met de film ‘Mannenharten’. Daarnaast kun je de komende tijd veel leuke nieuwe films in de bioscoop verwachten, zoals het tweede deel van ‘The Hobbit’ en ‘The Hunger Games’. Zeker een aanrader dus om de komende tijd een bezoek te brengen aan de bioscoop!

Winkelen
Ga shoppen! Een nieuw seizoen is aangebroken, en daarbij hoort ook een nieuw modeseizoen en een nieuwe garderobe. En het is natuurlijk ontzettend leuk om cadeautjes te kopen voor de feestdagen. Als je aan shoppen denkt, denk je tegenwoordig ook aan online shoppen. Steeds meer mensen shoppen online, want daar zijn genoeg kleinigheidjes te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Samsung accessoires, of voorzie je iPhone van prachtige en handige iPhone accessoires. Ook voor heerlijke geurstokjes van Rituals, Sony Xperia ZR hoesjes of andere mooie accessoires kun je prima online terecht!

In november en december is het ook leuk om naar één van de vele kerstmarkten te gaan. Zo ben ik zelf een keer in Düsseldorf geweest. Overal in de stad zijn pleintjes te vinden met leuke verlichte houten kraampjes met allerlei spulletjes en vele mogelijkheden om een lekkere glühwein te drinken. Het echte kerstgevoel! En Düsseldorf is daarnaast ook nog eens een hele leuke stad om te shoppen!

kerstmarkt dusseldorf
Een indruk van de kerstmarkt – bron

Een beauty avondje
De herfst is de ideale periode om eens lekker een avondje binnen te blijven, zeker als het regenachtig is. Organiseer daarom in deze periode eens een leuke beauty avond samen met vriendinnen! Doe een lekker maskertje op bij elkaar en lak je nagels. In een eerder artikel liet ik je al eens de mooie herfstkleuren van Trind zien voor je nagels:

194-Site-Beauty-of-Nature
De herfstkleuren van Trind

Zorg goed voor jezelf
Het lijkt voor de hand te liggen,maar zorg goed voor jezelf in deze dagen met veel afwisselend weer. Je kunt zo een griepje te pakken hebben. Het is daarom bijvoorbeeld goed om wat extra vitamine C te slikken, maar kleed jezelf ook goed aan met een warme trui, sjaal en handschoenen als het kouder wordt.

Met deze tips kom jij de herfst wel goed door!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *