Uittips

Brooklyn Nights Dinner Experience: “What a night!”

By  | 

Eerder kon je op Beautyadvies.com al een artikel lezen over de uittip ‘Brooklyn Nights’. Maar de beste manier om er iets over te kunnen zeggen is natuurlijk door het zelf mee te maken. En dat hebben wij gedaan! We willen natuurlijk niet al te veel verklappen, maar “oh what a night…” Letterlijk! Het entertainment vloog ons om de oren, evenals de de heerlijke hapjes en drankjes. In dit artikel zullen wij alvast een tipje van de sluier oplichten over deze geweldige Dinner Eperience.

Ontvangst in stijl
Bij aankomst in Aalsmeer worden we al meteen ontzettend leuk ontvangen. De kleding en accessoires zijn helemaal in stijl en we wanen ons direct in New York, alleen dan jaren terug! Na een lekker glaasje bubbels en amuses in de pianobar worden we opgehaald door een charmante heer die ons naar de tafel brengt. En hoe gaaf is dat: we zitten gewoon op het podium, letterlijk tussen de optredende artiesten. Echt te bijzonder voor woorden!

dinnershow

Dineren en genieten van de show
Nu is het tijd om te dineren en te genieten van een hele leuke show. De sterren dansen overal in de zaal, zelfs op de tafels, en ze nemen je helemaal mee in de geschiedenis van Amerika. Er komen diverse bekende liedjes voorbij zoals het liedje ‘America’ van West Side Story en het bekende ‘New York, New York’ van Frank Sinatra. Het kwalitatief hoge niveau van de dansers en zangers, waaronder Stanley Burleson, maken het echt een succes. Wij kijken onze ogen uit, zelfs de obers zijn helemaal in stijl gekleed bij ieder gedeelte van de show! En het mag ook zeker gezegd worden dat het eten en drinken overheerlijk is, genieten!

Diner

Een spectaculaire theatershow
Wij vonden de show tijdens het diner al heel spectaculair, maar na het diner volgt ook nog een theatershow. Naast de topzangers en -dansers die we tijdens het diner al gezien hadden, wordt de theatershow begeleid door een hele goede live band en de zangers van LA The Voices (waar Linda een hele grote fan van is) staan ook nog eens op het podium! In totaal werken er 110 mensen mee om deze wervelende show voor elkaar te krijgen. Het hoogtepunt van de theatershow vonden wij toch wel het liedje ‘Bojangles’, gezongen door Stanley Burleson. Dit moet je echt gezien hebben! Voor de aankleding van het podium wordt gebruik gemaakt van de grootste LED schermen van Europa met bewegende beelden. Deze geven je, in combinatie met de prachtige kostuums van de artiesten, het gevoel écht in New York te zijn!

Theatershow
Stanley Burleson
LA the voices

Afterparty met de artiesten
Na de show is er ook nog een afterparty waarbij de artiesten uit de show zich verspreiden over diverse bars, van een intieme club tot een feestbar. Er zijn hapjes, drankjes en de mogelijkheid om in kostuum op de foto te gaan. Wil je lekker relaxed nagenieten? Meezingen? Dansen? Het kan allemaal. En je kunt ook nog eens de VIP’s uit de show in het echt ontmoeten! Om middernacht is er een grande finale in de hal. Respect voor alle artiesten die al vanaf 18.00 uur hun uiterste best doen om ons een heel bijzondere avond te geven en er om 00.00 uur nog steeds even energiek en enthousiast bij staan.

Afterparty

Een compleet verzorgde topavond
Met de absolute complimenten voor Frank Wentink, het creatieve brein achter deze show, Marc Forno en alle andere artiesten die deze avond tot een groot succes hebben gemaakt, nemen we afscheid van de studio in Aalsmeer. Er zijn verschillende arrangementen waar je uit kunt kiezen, dus er is echt voor ieder wat wils. Je kunt bijvoorbeeld ook enkel een bezoek brengen aan de theatershow, al zouden wij de complete avond toch zeker aanraden. Het had voor ons zelfs nog langer mogen duren!

Voor alle informatie over de arrangementen kun je op de website van Brooklyn Nights terecht. Er zijn nog verschillende data beschikbaar tot en met juni 2015. Wij genieten ondertussen na van de foto’s en het voornemen om nog een keer te gaan!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *