Uittips

De Huishoudbeurs 2015: mis het niet!

By  | 

Vanaf komend weekend is het alweer zover, de Huishoudbeurs! Van 21 februari tot en met 1 maart kun je in de Amsterdam RAI terecht voor de 70e editie van dit gezellige evenement. Het belooft weer een topeditie te worden met alles op het gebied van beauty, wonen, culinair en vrije tijd. Een leuk dagje uit met je vriendinnen, moeder, (schoon)zussen, collega’s en/of buurvrouwen!

Header Huishoudbeurs klein

Wat is er allemaal te zien en te beleven op de Huishoudbeurs?
Proef de nieuwste producten, shop till you drop en doe mee aan diverse leuke workshops. Nieuw dit jaar is een heuse Pasar Malam met geuren van overheerlijke Oosterse gerechten, live muziek, kookdemonstraties en prachtige modeshows. Ook zullen er weer diverse artiesten optreden. Een kleine  impressie van wat je allemaal kunt verwachten:

  • Een spectaculaire opening met Karin Bloemen.
  • Proef de Dondersshot, het drankje van Roy Donders!
  • Bekijk modeshows van diverse bekende merken zoals Quicksilver/Roxy, MS Mode en Jewelz & Fashion.
  • Krijg beauty- en fashion tips van visagist Mari van de Ven.
  • Decoreer je eigen cupcake, maak een wikkelarmband of ga creatief los tijdens een workshop mozaïeken!
  • Zing mee met Lange Frans, Ruth Jacott, Thomas Berge, Jannes, Ferry Doedens, Dries Roelvink en nog veel meer bekende artiesten!

Op de website van de Huishoudbeurs kun je volledige artiestenprogramma en het programma van de workshops bekijken.

Tickets bestellen
De kaartjes voor de Huishoudbeurs kosten €19,50 aan de kassa, maar je kunt ze tijdens de voorverkoop voor €14,95 online bestellen. Kijk voor alle overige praktische informatie op de website van de Huishoudbeurs. En mocht je de dames van Beautyadvies.com nog willen spotten, zorg dan dat je er dinsdag 24 februari bent!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

30 − 22 =