Uittips

Girls night out! Waan je in New York

By  | 

Ik ben zelf al jaren fan van allles wat met theater en show te maken heeft. Als je dat dan ook nog eens kan combineren met lekker eten…. Tja dan heb je mij. (en dan al helemaal als L.A. the Voices er bij zijn… jaja… ben groot fan).

Bloed kruipt waar ’t niet gaan kan
Producent Frank Wentink keert terug in de showbizz en presenteert een nieuwe show in Studio’s Aalsmeer: Brooklyn Nights. Wentink, grondlegger van het dinnershow concept in Nederland, werd onlangs door Studio’s Aalsmeer benaderd om een nieuwe show te produceren en greep deze kans met beide handen aan.

Frank Wentink: “Ik had altijd al in mijn hoofd om nog één keer iets bijzonders te doen. Het publiek zal verrast worden en zal zich tijdens Brooklyn Nights op Broadway wanen, maar wel met een Hollands hart! Een sfeervolle ambiance, diner, zang, dans en maar liefst 220 m2 grote LED-schermen zullen zorgen voor een intense beleving.”

Brooklyn Nights - Studios Aalsmeer

Avondvullend & herkenbaar
Tijdens een muzikale dinerbeleving word je letterlijk en figuurlijk meegenomen van het New York uit de jaren 20 naar nu. Vele bekende liedjes van o.a. Frank Sinatra, Sammy Davis Junior, Gloria Estefan, Alica Keys en ook John Miles worden afgewisseld in het thema van de show. Wij als publiek kunnen “Brooklyn nights” in verschillende ruimtes ervaren… (en geloof me, ik heb vorig jaar New York bezocht…dat is te gek).

Thema? Welk thema…
Natuurlijk is het New York uit de jaren ’20 een duidelijk thema, maar er zit ook een verhaal achter. De show volgt de familie Capone, die vanuit Italië naar de Verenigde Staten emigreert en wordt muzikaal omlijst door Pop, Rat Pack, R&B en klassiek met een knipoog; bekende songs van toen en nu. De culturele smeltkroes die New York is, zorgt in Aalsmeer voor een uitgebreid diner met close-up entertainment, gevolgd door een muzikale explosie in het Broadway Theater met de muziek van nu.

Bekende cast
Naast mijn favoriete L.A. the Voices is o.a. ook Stanley Burleson te zien, naast vele andere namen natuurlijk. Zij worden begeleid door het uit 8 personen bestaande Brooklyn Nights begeleidings- en dansorkest en de 16 Brooklyn Dancers. Marc Forno tekent voor de choreografie en de kostuums van Brooklyn Nights.

brooklyn nights 2

Partytime
De avond wordt afgesloten met een afterparty, waar wij als publiek zelf kunnen genieten van optredens in de Manhattan Night Club, de Bronx Pianobar of zelf los gaan in de Downtown Dance Area van Studio’s Aalsmeer.

Waar en wanneer
Brooklyn Nights is sinds zaterdag 29 november bijna iedere zaterdag te zien in de Studio’s Aalsmeer, Van Cleeffkade 15 in Aalsmeer. Er zijn al arrangementen zijn mogelijk vanaf € 69,50 per persoon (en dat is dus naast de show ook inclusief diner en drankjes… daar houden we van!) Wil je meer weten, kijk dan even op site van Brooklyn Nights.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 6 = 4