Uittips

Ladies night bij Pathé: Valentino

By  | 

Ik ben nu al twee keer in Eindhoven naar de speciale ‘Ladies Night’ bij de Pathé bioscoop in Eindhoven  geweest en dat is me heel goed bevallen! Tijdens deze avond is er de speciale voorpremière van een nieuwe vrouwenfilm, er zijn diverse kraampjes aanwezig in de bioscoop met sieraden, make-up en nog veel meer. Je krijgt een Prosecco bij binnenkomst, na afloop van de film krijg je een leuke goodie bag mee én er worden nog leuke producten verloot in de zaal voordat de film begint!

De volgende Ladies Night bij Pathé
De volgende Ladies Night bij Pathé is op woensdag 20 maart. Deze Ladies Night staat in het teken van de nieuwe film Valentino, een Nederlandse romantische comedy waarin Najib Amhali een hoofdrol speelt.

valentino

Kosten Ladies Night
Een kaartje voor de Ladies Night kost €13,- aan de kassa en €12,50 in de voorverkoop. Bij Pathé Tuschinski, Eindhoven, Amersfoort en Buitenhof kun je ook een Ladies Night De Luxe kaartje kopen voor €20,50 aan de kassa of €20,- vooraf. Je krijgt dan een exclusieve ontvangst met een hapje en drankje en een speciale goodie bag.

Reserveren voor Ladies Night
Je kunt je kaartjes voor je Ladies Night reserveren via de website van Pathé of aan de balie van één van de bioscopen in Nederland. De film draait in iedere bioscoop op verschillende tijden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

65 + = 69