Uittips

Pathe Ladies Night: About Time – woensdag 9 oktober 2013

By  | 

Er staat weer een nieuwe Ladies Night bij Pathé in de planning op woensdag 9 oktober 2013. En deze keer staat er een hele leuke Britse romantische comedy op het programma, ‘About Time’. Ik ben er zeker bij en ga de Ladies Night De Luxe testen. Er komt een uitgebreid verslag online over de verschillende kraampjes tijdens deze avond bij Pathé Eindhoven, de inhoud van de goodiebag en een review over de film die deze avond draait.

De film: About Time
Ik ben helemaal fan van de droge Britse humor en romantische momenten in films zoals Notting Hill, Bridget Jones’ Diary en Love Actually. Dezelfde schrijver en regisseur, Richard Curtis, heeft nu een nieuwe film gemaakt die je tijdens de Ladies Night op 9 oktober al kunt zien.

De film gaat over de jonge advocaat Tim Lake (gespeeld door Domhnall Gleeson) die van zijn vader (Bill Nighy) te horen krijgt dat de mannen in zijn familie over een zeer bijzondere gave beschikken. Hij besluit deze gave te gebruiken wanneer hij verliefd wordt over de mooie, maar onzekere Mary (Rachel McAdams) en hij haar voor zich wil winnen. De gave blijkt niet alleen voordelen, maar ook nadelen te hebben.

Bekijk de trailer van de film hieronder:

Kosten Pathé Ladies Night
Een kaartje voor de Ladies Night kost €13,- aan de kassa en €12,50 in de voorverkoop. Dit is inclusief drinken (meestal Coca Cola Light), een zak popcorn en een goodiebag. Bij Pathé Tuschinski, Eindhoven, Amersfoort en Buitenhof kun je ook een Ladies Night De Luxe kaartje kopen voor €20,50 aan de kassa of €20,- vooraf. Je krijgt dan een exclusieve ontvangst met een hapje en drankje, een speciale goodiebag én je maakt kans op de Golden Goodiebag t.w.v. €400,-!

Je kunt de kaartjes voor de Ladies Night nu al reserveren via de website van Pathé of aan de balie van één van de bioscopen in Nederland. Zo ben jij al verzekerd van de tickets, ze kunnen namelijk ook uitverkocht raken! De film draait in iedere bioscoop op verschillende tijden.

Ik kijk extra uit naar deze Ladies Night omdat ik heel benieuwd ben naar de De Luxe versie. Na afloop zal ik een uitgebreide review plaatsen hoe het was!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

67 + = 76